Harrison Ford már a Thunderbolts előtt berobbanhat az MCU-ba

Harrison Ford már a Thunderbolts előtt berobbanhat az MCU-ba

Egy megerősített jelentés szerint a Marvel Studios Harrison Fordot kéri meg, hogy a néhai William Hurt után ő öltse magára Thaddeus "Thunderbolt" Ross szerepét.

Nem áll jól a Marvel szénája, hiszen a Penge filmből távozó rendező egy olyan lavinát indított el a stúdiónál, aminek hatására több már fixen betervezett film premierét kellett eltolni kisebb-nagyobb mértékben. Ennek hatására a Penge, Deadpool 3, Fantasztikus Négyes és az Avengers: Secret Wars produkciókat is csak később láthatja a nagyérdemű. Viszont úgy tűnik a Thunderboltsot nem érinti ez a negatív dolog, azonban egy nagy kérdőjel van még a filmmel kapcsolatban. Erre most úgy tűnik megérkezett a válasz, mivel jó néhány forrás biztosra veszi, hogy a Marvel megkereste Harrison Fordot Thaddeus "Thunderbolt" Ross szerepével kapcsolatban, akit eddig William Hurt keltett életre, ő azonban idén márciusban elhunyt.

Ahogy az várható is volt, Thunderbolt Ross várhatóan főszerepet játszik majd a Marvel Studios hamarosan megjelenő Thunderbolts című filmjében, amelyet – ha minden jól megy – 2024. július 26-án mutatnak be az MCU ötödik fázisának lezárásaként. Jeff Sneider azonban egy podcastben arról számolt be, hogy Ford Thunderbolt Rossként már korábban feltűnik az MCU-ban, mivel részese lesz az Amerika Kapitány: Új világrend című alkotásnak is. Ezt a mozi a tervek szerint 2024. május 3-án mutatják, pár hónappal a Thunderbolts előtt.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!