Szeretnéd látni Miles Moralest élőszereplős Pókemberként is? - Fogod!

Szeretnéd látni Miles Moralest élőszereplős Pókemberként is? - Fogod!

Amennyiben sikerül megvalósítani a projekteket, Pókember-mérgezést kaphatunk a következő években.

Az Into the Spider-Verse után most érkezik a mozikba a várva várt Spider-Man: Across the Spider-Verse, amelyet majd követ a trilógia harmadik része, a Beyond the Spider-Verse jövőre. A producerek figyelme elsősorban már az utóbbi filmre összpontosul, ám nem kizárólagosan, mert a fejükben már körvonalazódnak az újabb projektek, amikkel még jobban behálóznák a lelkes rajongókat.

A filmek egyik producere, Amy Pascal ugyanis tett egy nagy bejelentést, miszerint itt nem állnak meg Miles Morales kalandjai, és ugyan jól sikerült az animációs próbálkozás, de szeretnék élőszereplős alkotásban is viszontlátni a karaktert. Emellett Spider-Woman is kap egy kis extra szeretetet egy saját animációs film képében.

„Mindet látni fogod, mert megtörténik” – mondta a producer kedden a "Spider-Man: Across the Spider-Verse" premierjén Los Angelesben.

Avi Arad a filmek másik producere továbbment, és azzal csigázta a közönséget, hogy „hamarabb láthatunk egy Spider-Woman filmet, mint amire számítunk”. Hozzátette, ennél többet nem árulhat el róla, de érkezik. Akik pedig a hagyományos Peter Parker-élményre vágynak, szintén örülhetnek, mert Pascal azt is megerősítette, hogy egy negyedik "Pókember" film Tom Hollanddal és Zendayával még mindig készül, de az írósztrájk miatt a munka szünetel.

„Csinálunk még egy filmet? Természetesen igen! Folyamatban van a projekt, de az írósztrájk miatt senki sem dolgozik jelenleg. Mindannyian támogatóak vagyunk, és amint készen állnak, folytatjuk.”

Kövess Minket!



Gamer szótár