Battle Pass XI. szezon: Szerezd meg az Improved Passt és az extra küldetéseket

Battle Pass XI. szezon: Szerezd meg az Improved Passt és az extra küldetéseket

A legújabb szezon során új parancsnokokat, valamint 2D- és 3D-stílusokat szerezhetsz, illetve még több jutalomra tehetsz szert a különleges csomagokkal, amelyek tartalmazzák az Improved Passt és egy exkluzív női legénységi tagot.

A legújabb szezon során új parancsnokokat, valamint 2D- és 3D-stílusokat szerezhetsz, illetve még több jutalomra tehetsz szert a csomagjainkkal, amelyek tartalmazzák az Improved Passt és egy exkluzív női legénységi tagot. Az Improved Pass a csomagokon kívül is megvásárolható fejezetenként 2 500 arany ellenében a garázsod Battle Pass-képernyőjén vagy a játékbeli Boltban.

Teljes hozzáférés

A csomag tartalmazza az Improved Passt mindhárom fejezethez, mellyel az alap- és megnövelt jutalmakat egyaránt megszerezheted minden teljesített szakasz után, a jelenlegi szezon végéig.

Megnövelt jutalmak

Minden Battle Pass-szakaszban két jutalomsáv található: alapjutalmak és megnövelt jutalmak. Az alapjutalmak sávja is rengeteg ajándékot foglal magában, amelyeket ingyen szerezhetsz meg, de ha többre vágysz, akkor szükséged lesz az Improved Passra, hogy begyűjthesd a megnövelt jutalmakat is. Az Improved Pass megvásárlását követően minden teljesített szakasz után megkapod a megnövelt jutalmakat. Ezzel a későbbi szakaszokért járó megnövelt jutalmakat is feloldod.

Napi arany

Szerezz 250 arany jutalmat mindennap 30 napon keresztül, amikor Normál csatákban játszol, így összesen akár 7 500 arany is ütheti a markodat. A csomag emellett tartalmaz egy Improved Passt a XI. szezon mindhárom fejezetéhez, mellyel az alap- és megnövelt jutalmakat egyaránt megszerezheted minden teljesített szakasz után, a jelenlegi szezon végéig.

A csomag tartalma

  • Improved Pass a XI. szezon mindhárom fejezetéhez
  • 1 napi küldetés aranyért

Küldetés aranyért

 A csomag megvásárlását követő 30 napig érhető el

Jutalom

  • 250 

Feladat

  • Játssz le 1 csatát

Korlátozások

  • Csak Normál csatákban
  • Naponta egyszer

Speciális küldetés

A „Battle Pass speciális küldetés” csomag megvásárlásával kötvényt (akár 500 darabot), Battle Pass-pontokat (akár 1000-et), Katherine Sanders harckocsizót, a Kőszív 2D-stílust és bármely nemzethez tartozó képzési kézikönyveket szerezhetsz. A küldetéssorozat a szezon végéig lesz elérhető.

A csomag tartalma

Egy küldetéssorozat a következő jutalmakért:

  • 1000 Battle Pass-pont
  • 3 képzési füzet és 1 képzési kézikönyv
  • 500 
  • Kőszív 2D-stílus
  • 1 női harckocsizó*: Katherine Sanders Bajtársak nulladik készséggel, valamint 2 további készség megtanulásához elegendő legénységi XP-vel
    *A nemzetet és a képesítést te választhatod ki.

Kövess Minket!



Gamer szótár


World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.