Hirdetés

Battle Pass XI. szezon: Szerezd meg az Improved Passt és az extra küldetéseket

A legújabb szezon során új parancsnokokat, valamint 2D- és 3D-stílusokat szerezhetsz, illetve még több jutalomra tehetsz szert a különleges csomagokkal, amelyek tartalmazzák az Improved Passt és egy exkluzív női legénységi tagot.

Hirdetés

A legújabb szezon során új parancsnokokat, valamint 2D- és 3D-stílusokat szerezhetsz, illetve még több jutalomra tehetsz szert a csomagjainkkal, amelyek tartalmazzák az Improved Passt és egy exkluzív női legénységi tagot. Az Improved Pass a csomagokon kívül is megvásárolható fejezetenként 2 500 arany ellenében a garázsod Battle Pass-képernyőjén vagy a játékbeli Boltban.

Teljes hozzáférés

A csomag tartalmazza az Improved Passt mindhárom fejezethez, mellyel az alap- és megnövelt jutalmakat egyaránt megszerezheted minden teljesített szakasz után, a jelenlegi szezon végéig.

Megnövelt jutalmak

Minden Battle Pass-szakaszban két jutalomsáv található: alapjutalmak és megnövelt jutalmak. Az alapjutalmak sávja is rengeteg ajándékot foglal magában, amelyeket ingyen szerezhetsz meg, de ha többre vágysz, akkor szükséged lesz az Improved Passra, hogy begyűjthesd a megnövelt jutalmakat is. Az Improved Pass megvásárlását követően minden teljesített szakasz után megkapod a megnövelt jutalmakat. Ezzel a későbbi szakaszokért járó megnövelt jutalmakat is feloldod.

Napi arany

Szerezz 250 arany jutalmat mindennap 30 napon keresztül, amikor Normál csatákban játszol, így összesen akár 7 500 arany is ütheti a markodat. A csomag emellett tartalmaz egy Improved Passt a XI. szezon mindhárom fejezetéhez, mellyel az alap- és megnövelt jutalmakat egyaránt megszerezheted minden teljesített szakasz után, a jelenlegi szezon végéig.

A csomag tartalma

 • Improved Pass a XI. szezon mindhárom fejezetéhez
 • 1 napi küldetés aranyért

Küldetés aranyért

 A csomag megvásárlását követő 30 napig érhető el

Jutalom

 • 250 

Feladat

 • Játssz le 1 csatát

Korlátozások

 • Csak Normál csatákban
 • Naponta egyszer

Speciális küldetés

A „Battle Pass speciális küldetés” csomag megvásárlásával kötvényt (akár 500 darabot), Battle Pass-pontokat (akár 1000-et), Katherine Sanders harckocsizót, a Kőszív 2D-stílust és bármely nemzethez tartozó képzési kézikönyveket szerezhetsz. A küldetéssorozat a szezon végéig lesz elérhető.

A csomag tartalma

Egy küldetéssorozat a következő jutalmakért:

 • 1000 Battle Pass-pont
 • 3 képzési füzet és 1 képzési kézikönyv
 • 500 
 • Kőszív 2D-stílus
 • 1 női harckocsizó*: Katherine Sanders Bajtársak nulladik készséggel, valamint 2 további készség megtanulásához elegendő legénységi XP-vel
  *A nemzetet és a képesítést te választhatod ki.

Kövess Minket!Gamer szótár


Hirdetés

Esport1 Youtube: Iratkozz fel!

Hirdetés
World of Tanks - WoT Akadémia: A páncélzat működési alapelvei

Egyes járművek erősen páncélozottak, mások kevésbé páncélozottak, mégis a legtöbb jármű páncélzata egy közös elvet követ: az elülső páncélzat általában vastagabb, míg az oldalsó és hátsó részek sérülékenyebbek.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés