Dwayne Johnson duplán tér vissza a Halálos iramban filmekbe

Dwayne Johnson duplán tér vissza a Halálos iramban filmekbe

Egy videóban számolt be a Szikla a fejleményekről.

Vin Diesel megcsinálta a szerencséjét a Halálos iramban franchise-zal, hiszen az elmúlt két évtized alatt dollármilliárdokat termelt az eddig kiadott 10 film, amelybe rajta kívül jó néhány nagy név is megfordult már. Közéjük tartozik Dwayne "The Rock" Johnson is, aki több ízben is feltűnt már Vin Diesel oldalán vagy éppen ellenségeként a vásznon, azonban egy vitát követően kiszállt a történetből.

Beszáguldott időközben a mozikba a Fast X és kiderült, hogy mégsem tartott ez a duzzogás örökké, a rajongók pedig imádták a stáblista utáni jelenetét. A szikla pedig most maga osztott meg, hogy egy új önálló filmmel tér vissza a Halálos iramban univerzumba, és ismét Luke Hobbszerepét ölti majd magára, de ezúttal Deckard Shaw nélkül.

A Universal Pictures csütörtökön jelentette be a projektet. A Fast and Furious saga régi munkatársa, Chris Morgan írta az egyelőre cím nélküli film forgatókönyvét. Egyelőre nem tudni sokat a cselekményről, de elvileg a most bemutatott Fast X és a közelgő Fast X: Part II – amelyben szintén benne lesz a Szikla ugyebár – eseményei között játszódik majd. A Louis Leterrier által rendezett Fast X nagyszerű fogadtatásban részesült, és az eddig összekalapozott 320 millió dollárral a 2023-as esztendő második legjobban nyitó filmje.

Johnson a közösségi médiában közzétett videóval jelentette be Hobbs visszatérését, emellett arról is beszámolt, hogy mi a helyzet vele és Vin Diesellel:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Dwayne Johnson (@therock) által megosztott bejegyzés

„Tavaly nyáron Vin Diesel és én magunk mögött hagytuk a múltat. Testvérekként és elszántsággal fogunk vezetni és mindig vigyázunk a franchise-ra, a karakterekre és a rajongókra, akiket szeretünk. A karrieremet a 'közönség az első' mentalitásra építettem, és ez mindig is az északi csillagom lesz.”

Kövess Minket!



Gamer szótár