SunPayus, az IEM Dallas MVP-je: Mindegyik tornán versenyben vagyunk mostantól

SunPayus, az IEM Dallas MVP-je: Mindegyik tornán versenyben vagyunk mostantól

A 24 éves játékos életében először szerzett tier 1-es versenyen HLTV MVP-medált.

Tegnap este az ENCE emelhette a magasba az IEM Dallas trófeáját, miután legyőzték a MOUZt a fináléban. 1694 napot várt a szervezet arra, hogy ismét a dobogó legtetejéről szemléljék a Counter-Strike világát, de kétségkívül megérte a türelem. A kissé váratlan, de annál szebb eredményben pedig pótolhatatlan volt a tavaly nyáron hozzájuk igazoló SunPayus teljesítménye, aki nem egy meccsen vette nyakába csapatát az AWP-vel bravúrozva.

Remek játékát természetesen a HLTV is elismerte a döntő után: a 24 éves játékos életében először egy tier 1-es tornán szerzett MVP-medállal térhetett nyugovóra. Persze előtte még jól kifaggatták őt a dallasi eseményekről.

Az MVP-díjról

„Fura [érzés], mert ez az első tier 1 verseny, ahol MVP-t kaptam és ez az első tier 1 verseny, amit megnyertem, büszke vagyok a csapatra és magamra is.”

A FaZe elleni Ancientről

„Emlékszem, hogy az egyik körben azt mondtam a srácoknak, nem érdekel, ha nyerünk vagy veszítünk, mert annyira jó móka ez, nagyon élvezem. Szerintem ez mindent elmond arról, ami azon a pályán történt. Szerintem nagyon intenzív volt ez nekik, nagyon szoros volt minden kör, annyira szórakoztató meccs volt.”

Az ENCE potenciáljáról

„Szerintem kétségkívül versenyben vagyunk mindegyik tornán mostantól. A világ bármely csapatával fel tudjuk venni a lépést.”

„Jelenleg nagyon magasan van a színvonal CS:GO-ban. Nem tudom, hogy mi lesz CS2-ben, de szerintem mindenki nagyon jó most és ezért nem is lehet azt mondani, hogy az egyik vagy a másik csapat fogja megnyerni az összes tornát.”

„Pár nap múlva lesz még egy versenyünk, de büszkén fogunk elmenni innen, mert rengeteg munkát tettünk bele az elmúlt 2-3 hónapban NertZ-cel. Snappi, Maden, Pavel (dycha) mind remekül érzik magukat most, nyerniük kellett már egy tier 1 versenyt és végre megcsinálták, büszke vagyok rájuk.”

SunPayus teljesítménye az IEM Dallason

Borítókép: HLTV/brcho

Kövess Minket!



Gamer szótár