Diablo IV: Itt az első játékos, akinek felkerült a neve a Lilith-szoborra

Diablo IV: Itt az első játékos, akinek felkerült a neve a Lilith-szoborra

Van a 100-as szint és van a 100-AS SZINT, avagy megéri grindolni az új Diablóban.

Óriási versenyfutás zajlott az elmúlt órákban azért, hogy a legnagyobb grindernek elsőként kerüljön fel a neve a Lilith-szoborra. A Diablo IV-ben két módon lehet elérni a maximális szintet: normál és hardcore módban. Az Activision - Blizzard csak az utóbbiban díjazza a nagybetűs teljesítményt, ugyanis az első 1000 játékosnak, aki eléri a 100-as szintet HC-ben, egy sosem látott jutalommal készülnek a fejlesztők. Egyelőre azt még nem tudni, hogy ez a bizonyos Lilithet formáló alkotás pontosan hol és milyen módon ölt majd testet, de nem is ez a lényeg. Itt minden a tapasztalati pontok gyűjtögetéséről, a végtelen Moon Clan-szörny elpusztításáról, az elérhető exploitok kihasználásáról szól.

cArn_, az első HC lvl 100-as ezen a néven

Egykoron a StarCraft II és DotA 2 jelentette számára a megélhetést, azonban a koreai évek már tovaszálltak, így az ex-profi belevághatott a Path of Exile legnagyobb rejtelmeinek felfedezésébe. Az e-sportolóból lett streamer három társával együtt döntött úgy, hogy ideje felpörgetni az eseményeket a legújabb ARPG-ben is.

Az elképesztően időigényes grindolásban együtt vettek részt, de cArn- barbárja volt az első, amelynek sikerült elérnie a maximális szintet hardcore-ban. A fantasztikus eredményt (és a "Tempered Champion" titulust)  már nem veheti el senki a francia tartalomgyártótól, akihez hamarosan csatlakoznak a társak (Zizaran, COCOBEAR és Steelmage).

Softcore-ban már jóval többen kiütötték a maximális szintet, itt megtalálod a legnagyobb grinderek teljes listáját.

A BLIZZARD LŐTT PÁR ÖNGÓLT AZ ELMÚLT ÉVEKBEN, DE A DIABLO 4-GYEL MINDENT KIJAVÍTHATNAK. HA ÉRDEKEL A DIABLO 4, MEGTALÁLOD A KONZOLVILÁG KÍNÁLATÁBAN.

Kövess Minket!



Gamer szótár