Az első 1000 Diablo IV hardcore játékos örökre bekerül a játék történelmébe

Az első 1000 Diablo IV hardcore játékos örökre bekerül a játék történelmébe

Ha kell egy hely a halhatatlanok között, akkor ezt neked találták ki.

Már csak pár nap és a Diablo sorozat negyedik felvonása végre hivatalosan is elstartol. Az utóbbi pár hónapban a közösség több lehetőséget is kapott arra, hogy kipróbálja a játékot és az első vélemények szerint megérte ennyit várni a folytatásra. Ha pedig megnézzük az utolsó előzetest, akkor már érthető is a hype.

Ezt pedig most a Blizzard még egy bejelentéssel megfejelte. Az első 1000 játékos, aki eléri a 100-as szintet, helyet kap egy Lililth szobron. 

Persze az egész nem olyan egyszerű, mint elsőre hangzik. Hiszen a nem mindennapi kihívást csak hardcore módban lehet teljesíteni. Ez pedig annyit jelent, hogy elég egy botlás, egy halál és a már lehet is visszamenni a rajtvonalhoz. Persze a részvételnek vannak feltételei is. Kezdésnek, aki ott volt a májusi bétában, ebben nem indulhat. Ha valaki még nem töltötte be a tizennyolcat, szintén kimarad. A részletes szabályokról a hivatalos fórumbejegyzésben olvashattok még többet.

A verseny június 1-én indul és a játékosoknak szeptember 1-ig van idejük teljesíteni a feltételeket. Szóval, ha szeretnétek örökre kőbe vésni a karateretek nevét, akkor ne habozzatok, mert nem valószínű, hogy sokáig tart majd ez a kis akció.

A Blizzard lőtt pár öngólt az elmúlt években, de a Diablo 4-gyel mindent kijavíthatnak. Ha érdekel a Diablo 4, megtalálod a Konzolvilág kínálatában.

Kövess Minket!



Gamer szótár