Vin Diesel Jason Momoát okolja a Fast X rossz kritikái miatt

Vin Diesel Jason Momoát okolja a Fast X rossz kritikái miatt

Pedig a család a legfontosabb, persze Momoa nem tartozik ide.

A Fast X, a Fast&Furious sorozat 10. része jól nyitott az Egyesült Államokban és világszerte is. A rajongókat sikerült megint becsábítani a moziba, a már-már nyaktörő akció jelenetekkel, a régi szereplőkkel és persze Jason Momoa is sokat segített. De a film a kritikusoknál már nem szerepel ilyen jól, ennek az oka pedig Vin Diesel szerint másban keresendő.

Az egész túlbonyolított, túl sokat akar megmutatni és már-már nevetségesen kiszámítható. A sok negatív mellett viszont a legtöbb ítész egyetért abban, hogy van egy üdítő kivétel a film középszerűségében, ez pedig Jason Momoa. Az általa játszott gonosz érdekes, a karakter megnyilvánulásai viccesek és már-már tényleg hinni lehet neki, miközben az egész széria egyre hihetetlenebb minden szempontból. Ez ugyan nagyszerű hír, de Diesel nem örült. A színészhez közeli források szerint Vin zavarban van és szégyelli, hogy a kritikákban egyedül Momoa szerepel, mint megmentő fény. Szerinte a színész ellopja a rivaldafényt tőle és persze az általa épített sorozattól. 

Más források szerint Diesel féltékeny és ezért nyilatkozik ilyenket. Ugyan egyelőre a két színész nem kezdett vitába szállni, Momoa oldaláról is jöttek információk, hogy a színész nem örül az egésznek. Úgy tűnik, hogy Vin Diesel megtalálta Dwayne Johnson utódját, minden szempontból.

Kövess Minket!



Gamer szótár