Gamebreaking bug tette tönkre egy játékos menetelését a Diablo 4 dicsőségéért

Gamebreaking bug tette tönkre egy játékos menetelését a Diablo 4 dicsőségéért

Te hol tartasz már Hardcore-on? 

Az előrendelők számára már játszható a Diablo 4, holnaptól pedig már bárki rá teheti majd a kezét. Volt pár öngólja mostanában a Blizzardnak, óriási szükségük lenne arra, hogy picit szépítsenek a saját dicsőségük fényén és egyelőre úgy tűnik, ez most össze is jött nekik. Az első tesztek éltetik a játékot és a már szervereken hadakozó játékosoknak is tetszik!

Persze ez a játék sem hibátlan, sőt! A fanok máris találtak néhány őrült bugot, olyat is, ami sajnos beleszólt a nagy versenybe, aminek keretein belül a játékosok beírhatják magukat a Diablo-féle történelemkönyvbe!

Az első 1000 játékos ugyanis, akik Hardcore-on elérik a 100-as szintet, felírják magukat egy őrületes Lilith szoborra, melyen örök időkig ott virít majd a nevük. Ehhez persze több tucat órányi grind és izzasztóan nehéz helyzetek megoldása szükséges, így a Top 1000 tényleg megküzd a dicsőségért. Azaz csak küzdene, ha ezt hagyná a játék!

Egy játékos, Max "Maximum" Smith arról számolt be, hogy 18 órás Hardcore menetelését tette tönkre egy bug. Egy képességét aktiválva, a karaktere mintha megfagyott volna animáció közben, nem tudott mozogni, nem tudott más képességeket aktiválni, így belehalt a bugba. Persze még így sincs minden veszve, egy 18 órás run elvesztése fájó, de Maximum elmondása szerint még most újrakezdve is van esélye bejutni a Diablo 4 legjobb 1000 játékosa közé.

A bugoktól és glitchektől sosem volt mentes a Diablo-széria. Legújabb videónkban pont ezeket gyűjtöttük össze, íme öt olyan Diablo bug és glitch, amiktől még az ördög is kitért a hitéből!

A BLIZZARD LŐTT PÁR ÖNGÓLT AZ ELMÚLT ÉVEKBEN, DE A DIABLO 4-GYEL MINDENT KIJAVÍTHATNAK. HA ÉRDEKEL A DIABLO 4, MEGTALÁLOD A KONZOLVILÁG KÍNÁLATÁBAN.

Kövess Minket!



Gamer szótár


Közvetítések