Rendezőt kapott egy másik nagyszabású Batman film is!

Rendezőt kapott egy másik nagyszabású Batman film is!

Ez feltételezhetően nem lesz olyan sötét és komor, mint a 2022-ben bemutatott verzió.

Matt Reeves 2022-ben elhozta a rajongók számára a Denevérember legújabb kalandját, és bár nem szólt akkorát, mint Nolan alkotása, volt olyan jó a fogadtatása, hogy zöld utat kapott a folytatása. Nagyon úgy néz ki, hogy Batmanből sosem elég, ugyanis nekiláttak egy másik filmnek is Bruce Wayne főszereplésével. Kiderült, hogy a The Flash-ért kapott rengeteg dicséretet követően Andy Muschiettit leszerződtették a The Brave and the Bold rendezőjeként – erősítette meg több forrásból a One Take News.

Ez a hír nem meglepő egyébként, mivel Muschietti jövője a legutóbbi projekt miatt eléggé biztosnak tűnt a DC-nél. Maga James Gunn is azt nyilatkozta nem is olyan rég, hogy egy másik filmet is rá szeretne bízni. Aztán, amikor Muschietti a The Flash-t népszerűsítette Torontóban, a Narcity megkérdezte tőle, hogy mit tenne, ha lenne saját Batman-filmje, amire azt válaszolta, hogy „nem hiszem, hogy erről még beszélhetnék”.

Muschietti az utóbbi évek egyik legnépszerűbb rendezőjévé vált. Ő dirigálta mindkét Az című filmet, és alaposan benne van már a Welcome to Derry című Max-előzménysorozat munkálataiban.

A The Brave and the Bold jelenleg már a harmadik DCU-film, amelyhez sikerült rendezőt találni: James Gunn a forgatókönyv után a Superman: Legacy rendezői székét is elfoglalta, James Mangold pedig megkapta a Swamp Thinget. A film középpontjában egyébként Batman lesz, akinek meg kell tanulnia együttélnie fiával, Damian Wayne-nel.

A The Brave and the Boldnak egyelőre viszont még nincs forgatókönyvírója, illetve a casting sem kezdődött még el. Az írósztrájk miatt pedig valószínűleg ez még egy ideig így is marad, így tehát az sem akkora probléma, hogy nem tűztek ki premierdátumot a projekthez.

Kövess Minket!



Gamer szótár