Fény derült a következő Fortnite Battle Pass skinekre, a játékosok örülnek

Fény derült a következő Fortnite Battle Pass skinekre, a játékosok örülnek

Körvonalazódik Chapter 4 Season 3, és eddig tetszik amit látunk.

Az Epic Games általában legkésőbb egy héttel az évadváltás előtt elkezdeni a bevezetők megosztását, azonban erre most később került sor. Hogy a kiesett időt bepótolják, sokkal gyorsabb ütemben kapjuk a teasereket, így napról napra egyre több mindent tudunk meg a következő seasonről.

Azt már a Transformers egy hivatalos tweetben is megerősítette, hogy Optimus Prime lesz a Battle Pass 100-as szintjén, a dzsungel témával kapcsolatban pedig előzetest is kaptunk. Legújabb kedvcsinálóként négy újabb csatabérlet outfit került megosztásra:

Era

A galériáért kattints a képre!

A képeken látható Era, Trace, Rian és Lorenzo kinézetek is a trópusi hangulatot hivatottak fokozni, mely a következő évad uralkodó biomja lesz. A játékosok többsége nagy örömmel fogadta őket, ugyanis sokaknak elege lett a számtalan együttműködésből származó itemből. Végre most az Epic Games is alkothatott, az eredmény pedig egészen jó.

„Kétség sem fér hozzá, hogy Era a legjobb skin" – jelentette ki egy hozzászóló.

Az biztos, hogy a fent említetteken és Optimus Prime-on kívül is lesznek skinek a Passben, melyek reméljük, hogy nem csak ezeknek a más stílusban megalkotott változata. Pénteken kiderül.

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár


Melyik skin tetszik a legjobban?

  • 67 %
  • 17 %
  • 17 %
  • 0 %