Chris Hemsworth le van sújtva, mert lehet nem dolgozhat együtt Tarantinóval vagy Scorsese-vel

Chris Hemsworth le van sújtva, mert lehet nem dolgozhat együtt Tarantinóval vagy Scorsese-vel

Érdekes érzést váltott ki belőle Hollywood két ikonikus rendezőjének nyilatkozata.

Chris Hemsworth mostanában meglehetősen őszinte, egyrészt megosztotta a rajongóival, hogy egy kivizsgálás során olyan géneket találtak a szervezetében, ami miatt hajlamos lehet az Alzheimer kórra, de a Thorral kapcsolatos nézeteit sem rejtette véka alá, és ezért érdekes lesz majd látni miként alakul a sorsa az MCU-ban. Talán emiatt kívánkozott ki belőle az is, hogy megossza gondolatait Martin Scorsese és Quentin Tarantino Marvel-kommentjeivel kapcsolatban. A színész épp az Extraction 2. részét promózza, és most bevallotta, hogy nehezen viselte a két gigász MCU-ra tett megjegyzéseit.

„Szuper lehangoló, amikor ezt hallom. Ott van két hősöm, akikkel nem fogok együtt dolgozni, mert azt hiszem, nem rajonganak értem.”

Hemsworth azért azt gyorsan hozzátette, hogy ezek a rendezők még mindig a hősei, és bármelyiküknek gondolkodás nélkül igent mondana, ha felkérnék egy projektre a jövőben.

Ezzel Chris arra reflektált, hogy a mind a két legenda megosztotta már gondolatait a Marveles filmekről, és egyikük sem volt igazán elragadtatva azoktól, akik benne voltak bármelyik MCU alkotásban..

„Itt vannak ezek a színészek, akik híressé váltak ezekkel a karakterekkel. De ők nem filmsztárok. Nem azok, igaz? Amerika Kapitány a sztár. Vagy Thor a sztár. Nem én vagyok az első, aki ezt mondja. Szerintem már vagy ezerszer elmondták előttem is... de tudnotok kell, hogy végül ezek a karakterek válnak sztárrá és nem az őket alakító színészek.”

Ami Scorsese-t illeti, többször is világosan fogalmazott az MCU-val kapcsolatban.

„Név szerint folytatások, de lélekben remake-ek, és minden, ami bennük van, hivatalosan szentesített, mert nem is lehet másképp. Erről szólnak a modern filmes franchise-ok: piackutatás, közönségtesztelés, átvilágítás, módosítás, revízió és átalakítás, amíg készen nem állnak az új produkciók befogadására.”

A színész egyébként messze nem az első MCU-sztár, aki reagált ezekre megjegyzésekre. A Tarantinóval gyakran együttműködő Samuel L. Jackson is igyekezett már megcáfolni őket, akárcsak a Shang-Chi és a Tíz Gyűrű Legendája sztárja, Simu Liu. Egyébként Chrisnek még simán összejöhetett volna a munka Tarantinóval – de mivel már készül a tizedik filmje, ami egyben az utolsó, ezért aligha rendez újabbat –, hiszen Samuel L. Jackson is már rég az MCU része volt Nick Furyként, mikor 2015-ben szerepet kapott a rendező Aljas nyolcas című filmében.

Kövess Minket!



Gamer szótár