Eljött a foci alkonya? Megvan Messi új csapata, elköltözik a FIFA-legenda

Eljött a foci alkonya? Megvan Messi új csapata, elköltözik a FIFA-legenda

Annyi 99-es lapja volt az évek során, hogy megszámolni is nehéz.

Az európai foci már soha nem lesz a régi? Tegnap este kiderült, hogy Lionel Messi mégsem igazol Barcelonába, hanem az Egyesült Államok felé veszi az irányt és csatlakozik David Beckham csapatához, az Inter Miamihoz. Cristiano Ronaldo már a télen elhagyta Európát, ő Szaúd-Arábiában játszik, ahogyan N'Golo Kanté és Karim Benzema is fog, míg az argentin, hétszeres aranylabdás és világbajnok focista az MLS-ben lép majd pályára. Égető szükség is van a segítségére, mert újdonsült csapata a keleti konferencia tökutolsó helyén áll, az elmúlt öt meccsén kikapott, ám a szoros mezőnynek köszönhetően így is van esélye a rájátszásra.

Messi távozásával egy éra lezárult, és ez igaz a FIFA-sorozatra is, az EA ugyanis ősztől EA Sports FC néven adja ki futballszimulátorát, amely független a Nemzetközi Labdarúgó Szövetségtől. A támadó ezzel vélhetően valamivel gyengébb lapot kap majd a következő játékban, legalábbis Ronaldo esetében ezt tapasztalhattuk. 

Eljátszottunk a gondolattal, hogy Messi és a többi sztár hol köthet ki nyáron és milyen értékelésű kártyát kaphat a következő Ultimate Teamben, azóta kiderült, hogy Declan Rice valószínűleg az Arsenalba igazol, míg Messiről is azt hittük az utolsó pillanatig, hogy valahogyan kisakkozzák a szerződtetését a katalán klubnál. Végül ez nem így történt, így 4 FIFA borító szereplés után, miközben 15 éve a legszűkebb elitbe tartozott mind a valóságban, mind a FIFA-ban, elköszön az Öreg Kontinenstől. Visszaemlékezve eddigi karrierjére összegyűjtöttük a legjobb lapokat, amiket valaha kapott az EA-től. Ezt az alábbi képre kattintva galériánkban tekinthetik meg.

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár