Olyan rossz lett Tom Holland új sorozata, hogy a színész egy időre felhagy a színészkedéssel

Olyan rossz lett Tom Holland új sorozata, hogy a színész egy időre felhagy a színészkedéssel

Nem a pocsék kritika viselte meg ennyire.

Tom Holland az Extrának adott friss interjújában jelentette be, hogy a következő egy évben szünetelteti a színészkedést, mert az új The Crowded Room című krimisorozat elég komoly hatással volt rá, és nem éppen a legjobb értelemben. A sorozatban Holland Danny Sullivant alakítja, akit 1979 nyarán letartóztatnak, mivel részt vett egy lövöldözésben a Rockefeller Centerben. A sorozat Billy Milligan valós bűncselekményein alapul, akinél disszociatív identitászavart diagnosztizáltak.

„Kemény időszak volt, az biztos. Olyan érzelmek szabadultak fel bennem, amelyeket korábban nem tapasztaltam. És aztán mindennek tetejébe, hogy producerként, a mindennapi problémákkal is foglalkozni kellett, csak még nagyobb nyomást jelentett.”

Ennek ellenére Holland imádta a producerkedéssel járó tanulási folyamatot, de az, hogy egy produkcióban két szerepben is helyt kellett állnia, miközben egy súlyos mentális állapotban lévő karaktert játszott, túlfeszítette a húrt.

„Nem idegen tőlem a kemény munka. Az járt a fejemben, hogyha keményen dolgozom, az a jó. Aztán viszont a sorozat egyre jobban megtört. Volt olyan is, amikor szükségem volt egy kis szünetre, ezért eltűntem és elmentem egy hétre Mexikóba. Egy tengerparton tengettem az időmet, és ledőltem. Most viszont tartok egy év szünetet, mert ez a sorozat irtó nehéz volt számomra. Persze izgatottan várom, hogy mi lesz belőle és úgy érzem, hogy a kemény munkánk nem volt hiábavaló.”

Holland azt is megerősítette az EW-nek, hogy a forgatás óta több, mint év és négy hónapja egy kortyot sem ivott. Az Apple TV+ sorozatának tulajdonította, hogy megváltoztatta a saját mentális egészségével kapcsolatos nézeteit.

„A mentális egészségről és annak erejéről tanulni, illetve pszichiáterekkel beszélgetni Danny és Billy küzdelmeiről, olyan dolog volt, ami nagyon tanulságos volt a saját életemre nézve is.”

Közben egyébként a The Crowded Room már megkapta az első értékeléseit és nem fest rózsásan a helyzet, hiszen a Rotten Tomatoes oldalán 10%-on áll, míg Metacriticen 42 pontot ért el.

Kövess Minket!



Gamer szótár