Brutális gameplay videón a Mortal Kombat 1!

Brutális gameplay videón a Mortal Kombat 1!

Új idővonal, régi ismerősök, de rengeteg új játékelem és még több brutalitás!

Brutális energiával kezdődött el a 2023-as Summer Game fest, aminek első bejelentése egy teljesen új Prince of Persia játék volt! És ez még csak a show első játéka volt. Ezt követte a Mortal Kombat 1, amire már hetek óta vártunk. Pontosan tudtuk, hogy gameplay videóval jelentkezik majd a játék és meg is kaptuk!

Egy brutális, pörgős, akciódús, rettentően látványos és még annál is erőszakosabb előzetessel jelentkezett a Mortal Kombat 1, ami egy teljesen új idővonalat nyit majd a játék történetében. Persze találkozunk majd a régi, már jól ismert karakterekkel, de egy teljesen új valóságban járunk majd, ahol új történeteket, új mondanivalót kapunk. Az is kiderült például, hogy Sub-Zero és Scorpion ebben a síkban testvérek!

A színpadon maga Ed Boon is megjelent, aki elárulta például azt, hogy a harcok során ezúttal lesznek segítőink. Persze 1v1-ben mennek majd a csaták, de minden karakter válaszhat majd magának egy segítőt, akit időközönként behívhatunk a meccsbe, egy speciális kombó erejéig. Az elkövetkező hetekre még több MK1 infót ígért Boon, addigis ne feledjétek, a Mortal Kombat 1 szeptember 19-én érkezik!


Minden eddiginél brutálisabbnak és izgalmasabbnak ígérkezik az új Mortal Kombat! Ha érdekel a Mortal Kombat 1, megtalálod a Konzolvilág kínálatában!

Kövess Minket!



Gamer szótár