A dinók és Optimus Prime – Kezdetét vette a Fortnite Chapter 4 Season 3

A dinók és Optimus Prime – Kezdetét vette a Fortnite Chapter 4 Season 3

Megváltozott a sziget, az azon megtalálható élőlények, fegyverek, tárgyak és még sok egyéb.

Megtörtént. Lezárult egy újabb évad, és elkezdődött Chapter 4 harmadik és egyben utolsó seasonje. A szokásos módon most is fenekestől felfordult a Battle Royale, és kelleni fog egy kis idő mire újra kiismerhetjük magunknak. Az egész központi sztori megváltozott, ez pedig hozta magával az új elemeket, melyekből a gameplay trailer jó párat be is mutat.

 A sziget 

A pálya közepén földrengés történt, mely következtében beszakadt a felszín, alatta pedig egy izgalmas világ tárult fel. Itt találkozhatunk a dzsungellel, ami a bevezetőkben is fellehető új éghajlatot és települést jelenti. Az indák segítségével gyorsabban közlekedhetünk – rajtuk csúszva –, valamint a sár is növeli a csúszásunk sebességét, és ellepi a karakterünket, ezzel pedig könnyebben beolvadhatunk a környezetbe. Emellett új növényeket is felfedezhetünk, melyek különböző képességekkel ruházzák fel használóikat.

 Új fegyverek 

Számos fegyver lett megtalálható a szigeten, melyek eddig nem, vagy más formában voltak ismertek. Ezek minden bizonnyal megváltoztatják a metát, és újra ki kell tapasztalnunk, hogy melyeket érdemes magunknál tartanunk. Az alábbi galériában megtekinthetitek őket:

THERMAL DMR

A galériáért kattints a képre!

 Mozgási lehetőségek 

Valakik számára sajnos, valakiknek pedig az örömére kikerült a játékból a Spider-Verse Web-Shooters, valamint az Attack on Titanos itemek is. Ezáltal a fő mobilitások eltűntek. Helyüket talán a meglovagolható dinók fogják átvenni valamelyest, azonban pótlásra aligha alkalmasak. Meglátjuk, hogy idővel érkeznek-e további mobilitások.

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár


Izgalmasnak találjátok az új évadot?

  • 60 %
  • 40 %