Megvan a Beyond the Spider-Verse premierdátuma, amivel történelmet ír a film

Megvan a Beyond the Spider-Verse premierdátuma, amivel történelmet ír a film

Nagyon úgy tűnik, hogy a Pókember: Pókverzumon át és a Pókverzumon túl (Beyond the Spider-Verse) közötti rövid időszakkal a Marvel történelmet ír.

Tekintettel arra, hogy a Pókverzum 2. része már bemutatkozott a mozikban, természetesen a figyelem azonnal a harmadik felvonásra szegeződik, különösen a Pókverzumon át végén látható cliffhanger miatt. Valószínűleg a trilógia záró akkordja a második rész befejezésének a következményeit mutatja majd be. Bár a Pókverzumon át producere, Peter Ramsey még azt is megpendítette, hogy "a határ a csillagos ég", ha arról van szó, hogy mit hoz majd a harmadik epizód. Azt viszont már sajnos tudjuk, hogy negyedik részre ne számítsunk, mert ők lezárják Miles Morales kalandját.

De mi is ez a Marvel történelmi pillanat? Nos arról van szó, hogy a Pókervumon túl premierjét 2024. március 29-ére lőtték be, ami mindössze 301 nappal a Pókverzumon át 2023. június 2-i mozipremierje után esedékes. Ha ez a dátum marad a harmadik felvonás kapcsán, akkor ezek lesznek az első Marvel alkotások, melyeknek a bemutatói között a legkevesebb idő telik – itt egy előző rész és egy folytatás közötti időszakot értünk. Érdekesség, hogy az első (2018. december 14-i bemutató) és második epizód között jóval hosszabb volt a várakozás. Akkor 1631 napot kellett várni a két animációs film között.

Az MCU-ban egyébként a Bosszúállók: Végtelen háború és a Végjáték tartotta eddig a megjelenési dátum-rekordot, mivel a két filmet 364 nap különbséggel mutatták be 2018-ban és 2019-ben.

Kövess Minket!



Gamer szótár