Hamarosan elő lehet rendelni a Marvel's Spider-Man 2-t, ami kapott Gyűjtői kiadást is!

Hamarosan elő lehet rendelni a Marvel's Spider-Man 2-t, ami kapott Gyűjtői kiadást is!

Készíthetitek a pénztárcáitokat, mert jövő héten már előrendelhető a Marvel's Spider-Man 2!

Végre valahára hivatalos megjelenési dátumot kapott a Marvel's Spider-Man 2, amelyet a tegnapi Summer Game Fest során is megmutattak. Eleinte kizárólag PlayStation 5-re érkezik október 20-án, az egyébként egy izgalmas időszak lesz minden gamer számára. Azonban nem csak ennyit árult el a Sony és az Insomniac Games, hanem bemutatta a gyűjtői és egyéb különleges kiadásait is.

Ugyan egy single-player cím lesz, Peter és Miles egyaránt kulcsfontosságú főszereplője a történetnek. Az ikonikus piros háttér visszatér a dobozra, és az is egyből észrevehető, hogy mindkettejük karja az új képességeiket jelképezi: Peter a szimbiótával, Miles pedig a fejlett bioelektromos Venom-erővel.

További jó hír, hogy hamarosan lecsaphattok a játékra, ugyanis 2023. június 16-án megnyílik az előrendelés többek között a PlayStation Store-ban és a PlayStation Directen. Azok, akik előrendelik a Marvel's Spider-Man 2 bármelyik verzióját, kapnak egy korai feloldású Arachknight-ruhát Peter számára 3 további színváltozattal, egy korai feloldású Shadow Spider-ruhát Miles számára 3 további színváltozattal, egy korai feloldású Web Grabber kütyüt, és 3 képességpontot a kezdéshez!

Amennyiben ez nem elég izgalmas számodra, természetesen érkezik Digital Deluxe és Collector's Edition is! A Marvel's Spider-Man 2 Digital Deluxe kiadása (90 euró) tartalmazza a játékot, az összes előrendelési ösztönzőt, valamint 10 egyedi ruhát (5 Peter számára, 5 Miles számára), további Photo Mode kereteket és matricákat, valamint 2 további képességpontot. Ezeket a ruhákat egyébként vendégművészek tervezték.

A hardcore Pókember-rajongóinknak, akik a Marvel's Spider-Man 2 mellett egy hihetetlen Pókember-gyűjteményre vágynak, a Gyűjtői kiadás a megfelelő választás. A Collector's Edition ára elég borsos, 250 euró, ennyi pénzért tartalmaz egy utalványt a Digital Deluxe Editionre, valamint egy Steelbook tokot és egy rendkívüli, kiváló minőségű 19 hüvelykes szobrot, amelyen Pókember Venommal küzd. Ezt a csomagot PlayStation Directen lehet megrendelni, a Sony még keresi a megoldásokat, hogy a többi országban, ahol ez nem elérhető, hogyan lehet hozzájutni a különleges kiadáshoz. Azok a piacok amiken biztosan eléritek: Egyesült Államok, Egyesült Királyság, Németország, Franciaország, Hollandia, Belgium, Luxemburg, Olaszország, Ausztria, Spanyolország, Portugália. Ti előrendelitek a játékot?


OKTÓBERBEN ÚJRA BEHÁLÓZZA A SZÍVÜNKET A BARÁTSÁGOS ÉS KÖZKEDVELT PÓKEMBER! JÖN A MARVEL'S SPIDER-MAN 2, AMIT MÁR ELŐRENDELHETTEK A KONZOLVILÁGNÁL!

Kövess Minket!



Gamer szótár