LoL: Így változik a Clash játékmód, még könnyebb lesz jutalmakat szerezni

LoL: Így változik a Clash játékmód, még könnyebb lesz jutalmakat szerezni

A kliensen belüli tornákon van mit csiszolnia a Riot Gamesnek, de állnak a kihívás elébe.

Nagy bejelentésekből nem volt hiány tegnap, a Riot Games rendszeresen jelentkező fejlesztői videójában elárulta, hogy miket terveznek idénre több fronton is. Volt szó az új skinekről, a rangsorolt rendszer átalakításáról, valamint Lee Sinről és Teemoról, akik már a vizuális frissítésükre készülnek. Ebben a blokkban előkerült a Clash is, ami még mindig az egyetlen lehetősége a casual idézőknek arra, hogy kipróbálják élesben a versenykörnyezetet. A kliensen belüli minitornák átalakulnak, de ebből csak profitálnak majd azok, akik szeretik ezeket a kihívásokat.

Mi változik 2023-ban a Clash játékmódban?

  • 2023-ban nemcsak az Idézők szurdokában, hanem az Ordító szakadékban is újra összecsaphattok az ellenfelekkel. Visszatér az ARAM Clash, sőt! Nagyon titokzatosan fogalmazott a Riot, ugyanis elárulták, hogy a Riften kívül lesznek versenyek, de nem konkretizálták, hogy csak az Abyssra gondoltak-e
  • A Clash-szervereket igyekeznek még stabilabbá varázsolni, hogy ne legyen döccenés, kifagyás, elmaradt jutalom ezeken a hétvégéken
  • Jelenleg még kéthetente vannak Clashek, ezen azonban változtat a Riot. Hamarosan már "csak" havonta lehet belevágni ezekbe a bajnokságokba
  • Átalakul a díjazás. A megnyert és elveszített mérkőzések alapján lehet majd behúzni a jutalmakat, nem számít majd a végső helyezés.

Utóbbival szeretnék elérni azt, hogy minden csapat a végsőkig harcoljon a győzelmekért, ne legyenek korai feladások, amelyek megölik a játékélményt az adott ágrajzon belül a többiek számára.

Kövess Minket!



Gamer szótár


League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.