LoL: Hét hős kap Prestige skint idén, leleplezte a Riot az új Victorious hőskinézetet

LoL: Hét hős kap Prestige skint idén, leleplezte a Riot az új Victorious hőskinézetet

Tokeneket és mythic essence-t készítsétek, hamarosan érkeznek az újabb Prestige skinek.

A 13. rangsorolt szezon első félidejét hamarosan lefújja a Riot Games, egészen július 17-éig van lehetőségeket minél magasabbra jutni. Ha szeretnétek garantáltan megszerezni a Victorious skint, akkor legalább a Gold IV-et üssétek be, de akkor sem lehetetlen összegyűjteni elég pontot, ha ez alatti szinten zártok. Lélekben már készülhettek a július 19-én startoló második szakaszra, ahol promómentes ladderezésben lehet részetek, sőt egy új rankkal is megismerkedhettek. A Riot Games a Diadalmas hőskinézet mellett azt is leleplezte, hogy melyik hét karakter kap még idén Prestige Edition kiadást.

Victorious Anivia, 2023 első rangsorolt jutalma

A népszerűtlen control mage-ek között kiemelet helyre kerülhet hamarosan a jeges főnix, ugyanis a fejlesztők úgy döntöttek, Aniviához készítenek Diadalmas hőskinézetet. A metához jelenleg nem sok köze van Froggen kedvenc bajnokának, de hátha ez az új skin előrevetíti azt, hogy hamarosan buffokat kaphat a középső ösvényes hős. Arany IV felett 80 Split pont, Gold IV alatt 1600 Split pontot kell összegyűjtenetek ahhoz, hogy garantáltan a tiétek legyen az ingyenes és limitált kozmetikai tartalom.

Érkező Prestige Edition skinek

A League of Legends egyik designere osztotta meg a részletes listát, amelyen a hősök neve mellett azt is feltűntette, hogy pontosan milyen módon lehet majd megszerezni ezeket a Tekintély kiadásokat.

  • Pyke - event tokenekből vásárolható meg
  • Shaco - event tokenekből vásárolható meg
  • Sona - mythic essence-ből vásárolható meg
  • Renata Glasc - mythic essence-ből vásárolható meg
  • Akali - event tokenekből vásárolható meg
  • Yone - event tokenekből vásárolható meg
  • Camille - event tokenekből vásárolható meg

Ez azt jelenti, hogy idén még legalább 4-5 eseménybelépős móka biztosan érkezik a kliensbe, érdemes már most spórolni az RP-vel.

Kövess Minket!



Gamer szótár