Ősszel visszatérhetnek a legjobb Assassin's Creed-karakterek?

Ősszel visszatérhetnek a legjobb Assassin's Creed-karakterek?

Visszatérhetünk a klasszikus Assassin's Creed-élményhez.

Ősszel két Assassin's Creed-játék is érkezik, az egyik a klasszikus alapokhoz visszatérő Mirage, a másik a VR-ra készülő Nexus. A Ubisoft legendás lopakodós franchise-a tehát újabb részeket kap, ebben nincs semmi újdonság, azonban úgy tűnik, néhány kíváncsi rajongó már ki is találta, hogy mely karakterek térnek vissza a VR-játékban.

Persze ezek egyike sem hivatalos információ, nincsenek megerősítve sem, szóval azért kezeljétek fenntartásokkal őket. A Ubisoft közzétett egy képet, ami egyfajta poszter a játékról, amit egyébként a hétfői bemutatón lelepleznek majd. Ezen a teaser képen számsorok láthatóak, pontosabban bináris kódok (1-ek és 0-k). Ez önmagában nem okozna túl sok izgalmat, csakhogy ezek a számok kiadják három ikonikus Assassin's Creed karakter születési dátumát.

Ez alapján a sorozat legismertebb és legnépszerűbb karaktereiből több is visszatér, a számok alapján Ezio Auditore, Kassandra és Connor Kenway. Emellett egy elmélettel is össze lehet kötni ezt. Eszerint a Nexus olyasvalamire utal, ami több pontot összeköt, vagy egy adott csoportban vagy sorozatban összeköttetésként működik, ami alapján ez a VR-játék lehet egyfajta „AC best-of” is, ami egy érdekes koncepció lenne. Az alap adott, a rajongók imádják őket, egyértelmű lenne, hogy mit várhatnánk a folytatásoktól és kiegészítőkről. Az Assassin's Creed világa hatalmas és színes, remek karakterekkel és történetekkel izgalmas korokból. Egy ilyen próbálkozás viszont kockázatos, ha jól sikerül feldolgozni a klasszikus AC-ket nagy siker lehet, de egy összecsapott valamivel a bukás legalább akkora lenne. Bárhogy is, napokon belül okosabbak lehetünk.

Kövess Minket!



Gamer szótár