Egy korábbi John Wick karakter is spin-off filmet kaphat

Egy korábbi John Wick karakter is spin-off filmet kaphat

Meglepő hírrel állt elő a negyedik rész rendezője és meglepően őszintén nyilatkozott a franchise jövőjéről.

A John Wick: Chapter 4 rendezője Chad Stahelski érdekes ötlettel állt elő, ugyanis egy korábbi karakternek a főszereplésével is szívesen elkészítene egy spin-offot. Nem másról ejtett szót, mint a harmadik részben feltűnő Halle Berry karakterének ezek szerint lehet majd egy önálló kalandja is.

A John Wick: 3. felvonás – Parabellum című filmben Berry Sofia Al-Azwar-t, a Casablanca Continental Hotel vezetőjét, akitől John Wick (Keanue Reeves) segítséget kér.

A The Joe Rogan Experience legutóbbi podcastjában Stahelski elmondta, hogy a stúdió és Berry között tárgyalások folytak Sofia esetleges visszatéréséről a John Wick-franchise-ba. A rendező azt is megerősítette, hogy több, még be nem jelentett projekt is tervben van a John Wick univerzumra alapozva, azt azonban nem árulta el, hogy Berry karaktere miként kaphat helyet a franchise jövőjében.

„Valójában már többször is tárgyaltunk arról, hogy megpróbáljuk... Egyébként Utálom a spin-off kifejezést. Emellett más szatellit projekteket is meg akarnak valósítani a John Wick-franchise-ból. Reméljük, hogy jó lesz.”

Jelenleg csak két John Wick-spinoffról lehet tudni biztosan. Az egyik A Ballerina címre hallgató film, Ana de Armas főszereplésével és a The Continental, ami egy limitált sorozat Winston hatalomra jutásáról és a New York-i Continental Hotel eredetéről. Stahelski még egy olyan infót is megosztott hogy egy titokzatos, a John Wick-univerzumban játszódó tévésorozatnak is zajlanak az előkészületei, így nem tudni, hány spin-offot terveznek még a nemrég bejelentett John Wick 5 mellett.

Kövess Minket!



Gamer szótár