Befutott a John Wick spin-off sorozat első kedvcsinálója

Befutott a John Wick spin-off sorozat első kedvcsinálója

Mert a John Wick univerzumból sosem elég.

Keanu Reevesnek általában minden szerep jól áll, de a 2014-ben útjára indított John Wick az egyik legjobb koncepciónak bizonyult a színész és a forgalmazó számára is, hiszen az elmúlt szűk egy évtized alatt hihetetlen népszerűségre tett szert ez a projekt. Az első epizódot követően már ott tart a dolog, hogy idén a negyedik részt küldte mozikba a Lionsgate, és bár egyelőre úgy tűnik lezártnak tekinthetjük John Wick kalandját – amelyben még azt is összeszámolták hány embert szedett le a főhős –, sorozat formájában tovább él ez az univerzum.

Nem John Wick lesz amúgy a főszereplője az új három részes szériának, sokkal inkább a filmekben látott hotel kapja a főszerepet. A The Continental: From the World of John Wick egy előzménysorozat, amely a Peacock streamingszolgáltatás kínálatában lesz majd elérhető, és olyan nevek kapnak benne főszerepet, mint Mel Gibson, Colin Woodell, Mishel Prada, Ben Robson, Hubert Point-Du Jour, Nhung Kate, Jessica Allain, Ayomide Adegun, Jeremy Bobb és Peter Greene, ámbár Keanu Reevesre ne számítsunk. Azt viszont reméljük, hogy ebben is látunk majd Wick öltönyéhez hasonlóan stílusos és hatékony öltözeteket.

A Continental megvalósulása már régóta váratott magára, hiszen a spin-off bejelentése eredetileg már 2018 januárjában megtörtént. A történet az 1970-es években játszódik, és első kézből mutatják be majd hogyan jött létre a The Continental. Az első trailer is befutott, és ez alapján valószínűleg, ha szeretted a John Wick filmeket, akkor ez is tetszeni fog:

Úgy tűnik egyébként, hogy ez lesz az első felvonása a John Wick-verzumnak. A Lionsgate ugyanis a John Wick 4 sikere után már egy újabb főfilmet is fontólra vett, a Ballerina pedig az első spin-off film lesz a franchise történetében. A The Continental valamikor idén szeptemberben debütál a Peacock oldalán.

Kövess Minket!



Gamer szótár


Film és Sorozat - Mégis folytatódhat az Obi Wan Kenobi sorozat?

Lehet, hogy nem mindenki tudja, de az Obi-Wan Kenobit eredetileg filmnek szánták, azonban a Disney streaming fronton szeretett volna erősíteni, ezért inkább egy hatrészes tévésorozat lett belőle.