Gameplay előzetesen a legújabb Star Wars-játék, az Outlaws!

Gameplay előzetesen a legújabb Star Wars-játék, az Outlaws!

Picit olyan Rockstaros hangulata van nem? Persze az sosem baj, ha valami a GTA vagy a Red Dead Redemption nagyságára hajaz! 

Alig telt egyetlen nap a Star Wars Outlaws bemutatása óta, máris megjött az első gameplay videó is! Az Xbox Games Showcase-en bemutatták a játékot, afféle előételként, a mai Ubisoft Forwardon pedig mozgás közben is bemutatták a játékot. Íme!

A sztori egy tolvaj körül bonyolódik majd, az időben pedig a Birodalom visszavág és a Jedi visszatér között járunk. Félreértés ne essék, imádom a Star Wars Jedi játékokat is, őrületes a harcrendszerük és a történetük, de ami a legérdekesebb az Outlawsban, hogy itt nem a fénykardok körül forog majd minden. Az Outlawsban ugyanis sugárvetőnk lesz a legjobb barátunk! Egyelőre úgy tűnik, hogy a történetben kifejezetten fontos szerepe lesz annak a Pyke szindikátusnak, amit a The Book of Boba Fett sorozatban is láthattunk. Vajon össze is mossák majd valahogy a fejlesztők a játékot és a sorozatot?

Nem lehet még messzemenő következtetéseket levonni a látottak alapján, de a játék szép, hamisítatlan Star Wars hangulat árad minden percéből és a The Division játékokért felelős csapat heggeszti, ők pedig értenek a TPS akciójátékokhoz. Akit pedig a játszótér mérete érdekel... nem kell aggódni. Úgy tűnik kedvünk szerint bejárhatjuk majd a galaxist, ráadásul a bolygokról felszállva valós időben repülhetünk ki az űrbe! 

Azt még nem tudjuk, hogy pontosan mikor jön a játék, valamikor 2024-ben tervezik kiadni!

Kövess Minket!



Gamer szótár