A Marvel sztárja is megszólalt az őt ért szexuális zaklatás vádakról

A Marvel sztárja is megszólalt az őt ért szexuális zaklatás vádakról

Egy bővebb és őszinte nyilatkozattal igyekezett tisztázni a helyzetet, de alighanem ezzel még nincs vége ennek botránynak.

Egyre nehezebb helyzetbe kerül a Marvel és az MCU, miután A Hangya és a Darázs: Kvantumánia főgonoszát, Kangot alakító Jonathan Majorst követően a Fekete Párduc 2-ben Namort életre keltő Tenoch Huertát is szexuális zaklatással vádolták meg.

María Elena Ríos mexikói szaxofonos és neves aktivista azt állította, hogy a Marvel-sztár egy erőszakos és szexuális ragadozó, mivel nem csak őt, hanem több másik személyt is zaklatott. A sztori azért is rettentően kényes a Marvelre nézve, mert a színész a jelek szerint a jövőben is fontos része lenne az MCU történetének.

A szexuális zaklatással kapcsolatos vádak után a Fekete Párduc: Wakanda Forever színésze, Tenoch Huerta közleményt adott ki, amelyben a vádakat hamisnak és teljesen alaptalannak nevezte. Az írásos nyilatkozatot Huerta a közösségi felületein tette közzé és úgy küldte el a médiának, amelyben részleteket is elárult kapcsolatáról, amelyet vádlójával, María Elena Ríosszal folytatott.

„Futótűzként terjedt el egy hamis és teljesen alaptalan vád rólam – és ezt nem hagyhatom tovább szó nélkül.

Körülbelül egy évvel ezelőtt néhány hónapig jártam Elenával. Ez egy mindvégig szeretetteljes, meleg és egymást támogató kapcsolat volt, és ezt mások is tanúsíthatják. Miután azonban véget ért, Elena elkezdte félremagyarázni az interakcióinkat mind a magánéletben, mind a közös baráti társaságok előtt.

Ennek eredményeképpen néhány hónappal ezelőtt megbíztam egy jogi csapatot, hogy megkezdjük a megfelelő lépéseket a hírnevem védelmében, és cáfoljuk ezeket a felelőtlen és hamis vádakat, amelyek nagy előítéleteket és károkat okozhatnak.

Bár én semmiképpen sem vagyok tökéletes, mégis tudom, hogy ezek az állítások egyszerűen nem igazak. És bár mindig dolgozok majd azon, hogy javuljak, vitatnom kell az olyan állításokat, amelyek hamisak és sértőek.

Mélységesen hálás vagyok a családomnak és azoknak az embereknek, akik támogattak, és nagyra értékelem mindazokat, akik hajlandóak megnézni a tényeket és elgondolkodni, mielőtt egy valótlan és igazságtalan következtetésre sietnének.”

Kövess Minket!



Gamer szótár