Ideiglenes védelmet kapott Jonathan Majors áldozata a tárgyalásig

Ideiglenes védelmet kapott Jonathan Majors áldozata a tárgyalásig

Jonathan Majors szénája nem áll jól, miután bántalmazás és zaklatás vádjával kell szembenéznie május 9-én a bíróságon.

Hiába szerepelt most két blockbuster filmben is Jonathan Majors (Creed III és A Hangya és a Darázs: Kvantumánia), egy ünneplés nagyon nem úgy sült el, ahogyan azt ő tervezte, és ezért most a bíróság előtt kell majd felelnie a tetteiért.

Most pedig úgy tűnik, hogy a bíróság is jóval komolyabban veszi ezt az ügyet, hiszen Majors állítólagos áldozata csütörtökön ideiglenes védelmet kapott a május 9-i tárgyalásig.

„A mai napon a bíró teljes körű ideiglenes védelmet adott az áldozatnak a védőügyvéd beleegyezésével. (A vád alá helyezéskor korlátozott ideiglenes védelmi határozatot adtak ki.)” – közölte a manhattani kerületi ügyészség a Variety-hez eljuttatott közleményében.

A teljes körű ideiglenes védelmi határozat azt jelenti, hogy a két fél nem érintkezhet sem közvetlenül, sem harmadik fél által, és ez a következő bírósági tárgyalás időpontjáig marad érvényben.

Majorst még március 25-én tartóztatták le New Yorkban, és vádat emeltek ellene testi sértés és zaklatás miatt, miután állítólag családi vitába keveredett egy 30 éves nővel. A New York-i rendőrség egy 911-es hívásra reagált, majd a kiérkezést követően őrizetbe vette Majors-t. A meg nem nevezett áldozatot a hatóságok szerint "kisebb fej- és nyaksérülésekkel" szállították kórházba.

Majors jogi csapata tagadta, hogy ügyfelük bármi rosszat tett volna, és közzétette az ügyhöz kapcsolódó szöveges üzeneteket és videókat, amelyek szerintük az ártatlanságát bizonyítják.

„Ez a szokásos az ilyen esetekben, és azért egyeztünk bele, mert Majors úr nem akar semmit kezdeni azzal a nővel, aki megtámadta őt. Együttműködőek voltunk a kerületi ügyésszel és bőséges bizonyítékot adtunk át neki, beleértve a tanúvallomásokat is Majors úr ártatlanságáról. Sőt, nemrégiben kiadtunk egy törvényszéki orvosi véleményt is egy okleveles sürgősségi és traumatológus szakorvos segítségével, aki megvizsgálta a nőről készült fotókat és videókat, majd habozás nélkül arra a következtetésre jutott, hogy a nőnek még nem voltak sérülései a szórakozóhelyen, és a később elszenvedett sérülései nem Majors úrtól származnak (és nem is származhattak a nő által leírt módon). Valójában a törvényszéki orvosszakértő véleménye azt mutatja, hogy a nő hazudik. Aggasztó, hogy még azután is folytatja a kerületi ügyész ezt az ügyet, amikor megdönthetetlen bizonyítékot adtunk át neki.” – mondta Majors ügyvédje, Priya Chaudhry a Variety-nek adott nyilatkozatában.

Kövess Minket!