Hivatalos: Egyetlen évadot élt csak meg a valaha volt talán legrosszabb DC-s sorozat

Hivatalos: Egyetlen évadot élt csak meg a valaha volt talán legrosszabb DC-s sorozat

 Mind a videójáték, mind az élőszereplős sorozat mehet a levesbe.

A véletlenek összejátszása sem segített a Gotham Knights névre keresztelt sorozaton és videójátékon. Mivel párhuzamosan dolgoztak a két projekten, ezért többször le kellett szögeznie a készítőknek, hogy semmi közük egymáshoz. Az elhatárolódás érthető volt mindkét részről, mivel az első kedvcsinálók alapján kifejezetten kínosnak tűntek a fiatal rendfenntartó szuperhősök kalandjait bemutató adaptációk. A végeredmény sem tudott ezen változtatni, ezért a The CW ezért nem is hosszabbította meg a szerződéseket, egyetlen évad után elkaszálták az élőszereplős sorozatot, ami így 12 epizódot élt meg.

Az IMDB értékelései két dologra világítanak rá, ami segíthet megérteni a döntést: senkit nem érdekelt a Gotham Knights, aki mégis megnézte, az csalódott benne. A 4900 visszajelzés alapján 4,8-es pontszám elképesztően alacsonynak számít a képregényes univerzumokban. A Bruce Wayne, azaz Batman halála után játszódó történet egyáltalán nem győzte meg a rajongókat arról, hogy helyes útra lépett Chad Fiveash, James Patrick Stoteraux és Natali Abrams, amikor elkezdtek dolgozni a szérián.

A The CW a Superman & Loisnak egyelőre ad még egy esélyt, azonban jelentősen visszavágják a költségvetést. A negyedik évad 10 epizódos lesz, amelyben egyelőre csak a két főszereplő, azaz Tyler Hoechlin és Elizabeth Tullochon helye biztos. Főleg a kisebb szerepekben felbukkanó színészek készülhetnek arra, hogy ők már nem vesznek részt a lehetséges utolsó szezonban.

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN