Fénykardokat elő, kiderült, mikor érkeznek a vadonatúj Star Wars-filmek

Fénykardokat elő, kiderült, mikor érkeznek a vadonatúj Star Wars-filmek

Izgalmas időszak jön a messzi-messzi galaxisban. Te melyik filmet várod a legjobban?

Miközben a Ubisoft dolgozik a fantasztikusnak tűnő Outlawson, a filmek terén sincs megállás. A rajongók évek óta vágyakoznak új filmek iránt, a 2023-as Star Wars Celebration alkalmával nem csak az Ahsoka-sorozat kapott előzetest, de új mozifilmekről is lerántották a leplet, amelynek a megjelenési dátumára is fény derült.

Azt tudjuk, hogy három különböző korszakot és történetet mutatnak majd be ezek az alkotások, először a múltba repülünk vissza, hiszen James Mangold filmje a Jedi Rend első napjairól szól majd. Sőt az első igazi Jedi is szerepet kap. Ezt nagyon várjuk, mert az előzmény trilógia előtti korszakot nem nagyon láthattuk még képernyőn, pedig rengeteg lehetőséget rejt. Nagyon gazdag történelme van a Star Warsnak, amik érdemesek lennének a bemutatásra. Éppen ezért nem értem, minek kell még mindig a Skywalkereket erőltetni. Ugyanis Ray is kap egy újabb filmet, de már az előző három is borzalmas volt, így sok reményt nem fűzök ehhez sem. A harmadik történet pedig a Mandoverse történet szálat zárja majd le.

Nem tudjuk biztosan, hogy pontosan milyen sorrendben érkeznek majd, de a korábban 2025. december 19-re tervezett, cím nélküli Star Wars-filmet elcsúsztatták 2026. május 22-re, ami azért nagyon érdekes, mert 2026. december 18-án már jön a második, vagyis egy éven belül kettő mozifilmet is kapunk, ami nagyon szokatlan. A harmadik a másodikat majdnem egy kerek évvel követi, azt 2027. december 17-re lőtték be. Emellett a hírek szerint Taika Waititi is dolgozik egy Csillagok háborúja-filmen, ám erről a projektről is nagyon keveset tudni, még a Star Wars Celebrationön sem került szóba.

Kövess Minket!



Gamer szótár