18

Elmúltál már 18 éves?


/
TMP CS:GO Masters 2023: Így lett kamion a tavaszi szezon MVP-je

TMP CS:GO Masters 2023: Így lett kamion a tavaszi szezon MVP-je

A DomiNationt nem lehetett megállítani tavasszal, ebben pedig fontos szerepe volt Kamionnak, aki mindenkit elgázolt a győzelmük felé vezető úton.

Mindenkit elsöpört dominanciájával a DomiNation csapata a 2023-as TippmixPro CS:GO Masters tavaszi szezonjában. A beugróként játszó fleavtől kezdve a szezon előtt frissen hozzájuk igazoló coolion át egészen Kamionig mindenki remekelt az ötösből. A játékosok a rájátszásban sem vették le a lábukat a gázpedálról, sőt, egyikük még inkább új fokozatba váltott ebben a szakaszban.

Kamion a DomiNation által játszott hat rájátszásbeli pálya során átlagosan 1,56-os HLTV-ratinget hozott össze. Még az egyénileg „legrosszabb meccsén”, a Honvéd elleni első fordulós találkozón is 1,28-at produkált egy 20-16-os K-D mellett, riflerként. A legjobb teljesítménye pedig a Békéscsabai E-Sport Egyesület elleni finálé utolsó pályáján jött: Ancientön 2,26-os HLTV-ratinggel és 23-7-es K-D-val végzett.

A playoffban egyébként összesen 125 fraget lőtt össze Kamion, ami mellé mindössze 66 halál társult. Fragjei között voltak multikillek és nyitók is dögivel. A 0,96-os körönkénti kill átlagával pedig még az MVP-cím másik várományosát, az AWP-s fleavet is képes volt megelőzni. Ezért innen is gratulálunk Kamionnak a szép teljesítményhez és az MVP-címhez!

Ha kíváncsi vagy Kamion legjobb teljesítményeire a TippmixPro CS:GO Masters 2023 tavaszi szezonjából, akkor érdemes megnézni az alábbi válogatást:

Kövess Minket!



Gamer szótár