18

Elmúltál már 18 éves?


/
A DomiNation győzelmével zárult a 2023-as tavaszi TippmixPro CS:GO Masters

A DomiNation győzelmével zárult a 2023-as tavaszi TippmixPro CS:GO Masters

Pályát sem veszítve dominálta a TippmixPro CS:GO Masters 2023 rájátszását a DomiNation.

A DomiNation igencsak rászolgált a nevére a TippmixPro CS:GO Masters 2023 tavaszi szezonjának rájátszásában, ugyanis egy pályát sem veszítettek el a végső győzelem felé vezető úton és egyik ellenfelük sem tudott tíznél több kört hozni ellenük – ha ez nem dominálás, akkor semmi sem az. A fináléban a felső ági döntőről már ismerős Békéscsabai E-Sport Egyesülettel kellett újra megbírkózniuk. De a Bo5-ös szériában a pályaelőnyüket kihasználva olyan simán nyertek, hogy a bírkózás lehet nem a megfelelő szó az események leírására.

A vétó után Mirage-on indult a küzdelem, ahol egy 10:5-ös T-oldalt hozott össze a DomiNation. Ez egy igen kényelmes helyzet volt a számukra, de azért volt még remény a BEE-nek is. Azonban csak az első fegyveres kör jött össze nekik és ezután már egészen könnyen leszerelte őket a DomiNation, így 16:6 lett a pálya eredménye. Ancientön pedig még ennyi ellenállásba sem ütköztek Aaronék. A BEE kettő darab támadókörben járt sikerrel, így 2:13-mal fordulhattak a CT-oldalra. Talán a pisztolykör jelenthetett volna kiutat még ebből a szorult helyzetből, de az is a DomiNationnél landolt, akik onnantól kezdve egészen a végső győzelemig meg nem álltak.

A 2023-as tavaszi TMP CS:GO Masters rájátjszásának helyezettjei

  1. DomiNation
  2. Békéscsabai E-Sport Egyesület
  3. Lenovo Legion Honvéd
  4. iPon Esport

A DomiNation bajnoki címe azt jelenti, hogy Aaronék nyerték meg a 2 millió forintos összdíjazás oroszlánrészét. Továbbá ők képviselhetik majd Magyarországot az ESL Pro League európai konferenciáján is, ahonnan egyenes út vezet az EPL 18. szezonjába! Innen is gratulálunk nekik ehhez a sikerhez és sok szerencsét kívánunk az EPL-esély kiharcolásában.

Kövess Minket!



Gamer szótár