Horror témájú DLC-t kap a Rick és Morty alkotóinak FPS játéka, a High on Life

Horror témájú DLC-t kap a Rick és Morty alkotóinak FPS játéka, a High on Life

Hamarosan kibővül egy félelmetes kiegészítővel 2022-es esztendő egyik kellemes meglepetése.

A Squanch Games által elkészített High on Life 2022. decemberében hatalmasat ment a megjelenését követően, ezért aligha véletlen, hogy a kiadó most előállt egy jó hírrel. A stúdió bejelentette ugyanis a játékhoz, amelyben a fegyverek humoros formában beszélgetnek a karakterünkkel és egymással, az első DLC-t. A kiegészítőről annyit lehet eddig tudni, hogy két évvel az eredeti játék befejezése után játszódik, és a High on Knife névre hallgat, amely az akció helyett inkább már a horrort helyezi előtérbe.

A DLC főszereplője Knifey, a Michael Cusack által megszólaltatott fegyver, és az első trailer elég hangulatosra sikeredett, amelyben feltűnik jó néhány új ellenfél is.

„[Ezúttal] egy kicsit kísértetiesebbek leszünk. Nem olyan "Lehet, hogy soha többé nem alszom" szintű rettegésre gondolni, de határozottan a "Lehetnek rémálmaim tőle" szintjén lesz a játék. Gondoljatok a body horrorra, amiben egy szörnyű test fenyeget, és csak egyre szörnyűbb lesz.”

A játék remek fogadtatása ellenére nem volt könnyű időszaka a cégnek, mivel Justin Roilandnak, a Rick és Morty alkotójának és a Squanch Games társalapítójának, aki egyben a High on Life szinkronhangja is volt családon belüli erőszak vádjával kellett bíróság elé állnia. Roilandot 2020. augusztusában tartóztatták le, de ő már kezdetektől fogva ártatlannak vallotta magát, majd a per egészen idén március húzódott, mikor is végül ejtették az ellene felhozott vádakat. Szerencsére ez nem nyomta rá a játék fejlesztésére a bélyegét, és nem csak a decemberi megjelenést sikerült tartaniuk, de az első nagy kiegészítőt is be tudják mutatni a rajongóknak.

A DLC-nek pontos megjelenési dátuma nincs még, egyelőre annyit tudni, hogy hamarosan megérkezik.

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN

Gaming - Komplett egészségközpont a karunkon – leteszteltük a Huawei Watch GT 5 okosóráit

Az elmúlt években annyi viselhető okoseszközt dobott piacra a Huawei, hogy újságíró legyen a talpán, aki számon tudja tartani a zsinórban érkező, különböző funkciókkal felturbózott modelleket. Hozzám a Watch GT okosóra-széria két legújabb tagja, a Watch GT 5 és a GT 5 Pro futottak be nemrégiben, amelyeket felválta, több napon keresztül viseltem, és ez idő alatt az alábbi vélemények fogalmazódtak meg bennem.