Orosz játékosokat igazolhat a fnatic?

Orosz játékosokat igazolhat a fnatic?

Akár három játékos is kikerülhet a fnaticból, de az emiatt feltöltendő helyek közül kettőre már lehet meg is találták a befutókat.

Két orosz bennfentes, OverDrive és Harumi szerint a fnatic akár két játékost is felkarolhat a CIS-régióból a csapatuk újjáépítéséhez. Előbbi szerint az egykori FORZE-s KENSI-vel, utóbi szerint a Spiritnél játszó s1rennel is erősen szemeznek. A pletykák szerint a fnatic több kelet-európai játékost is kipróbált az utóbbi időkben és ennek a végén jutottak el oda, hogy az említett játékosokat komolyabban is megfontolják.

A fnatic – ahogyan Sziky kollégám is fogalmazott – „elfogadható eredményeket hoz, nem jó, de nem is tragikus”. Ezért a pletykák szerint két vagy három játékos is kikerülhet a kezdőjükből, hátha több lesz a jó és kevesebb a tragikus. KRIMZ és FASHR szinte biztosan nem tarthatja meg a helyét. És mostanra úgy fest, hogy a nyári szünet alatt roeJ is távozhat, mert a frissebb pletykák szerint csak nicoodoz és mezii marad a csapatban a jelenlegi felállásból.

A két kiszemelt orosz játékos egyébként ígéretes tehetségnek számítanak, bár nem feltétlenül a régiójuk legjobbjai. S1ren 2022 elején került be a Team Spiritbe és élete első tier 1 LAN-ján, az Antwerpen Majorön az elődöntőig menetelt csapatával, ahol a későbbi bajnok FaZe ejtette ki őket. KENSI két évet töltött el a FORZE-ban, több online versenyt is nyert velük, de idén már az Aurorában játszott. Jelenlegi csapatával a Párizs Major utolsó esély selejtezőjének elérése a legjobb eredménye. Kettejük közül nem is kérdés, hogy KENSI a jobb játékos egyénileg, de miután még csak nem is ugyanazt a szerepet játszák, akár mindkettőjüknek is lehet helye az új fnaticban papíron.

Borítókép: HLTV

Kövess Minket!



Gamer szótár