Hivatalos: jön a Velma animációs sorozat második szezonja

Hivatalos: jön a Velma animációs sorozat második szezonja

A Warner Bros. Discovery megerősítette, hogy folytatják a szériát, de vajon a következő évad kevésbé lesz majd a közutálat tárgya?

Tavaly Max Scooby-Doo ihlette Velma-sorozata meghódította a világot, és nem a jó értelemben. A kritikusok és a közönség egyaránt elmarasztalta a szériát, a vélemények és a kritikákat követően pedig minden jel arra utalt, hogy a valaha megjelent egyik leggyűlöltebb animációs projektté vált az első szezon (Rotten Tomatoes: 40% a kritikusoktól és 7% a felhasználóktól, imdb-n 73 ezer szavazat után 1.6 ponton áll, míg Metacriticen 54 pontot kapott a kritikusoktól és 0.7-es átlagot adtak nekik a rajongók), ezért úgy tűnt, hogy ez a sorozat nem fog egyhamar folytatást kapni. Legalábbis sokan ezt feltételezték, de ennek ellenére is hatalmas nézettséget hozott a bemutatója, mivel elsősorban a "gyűlölködő nézők" és azok emberek ültek le elé, akik nem hitték el, hogy a sorozat olyan rossz lehet, mint amilyennek a kritikák beállították. Ez az eredmény mégis bőven elegendőnek bizonyult ahhoz, hogy a Warner zöld utat adjon a folytatásnak és elkészülhessen a Velma második szezonja.

A Warner Bros. Discovery az Annecy Fesztivál keretein belül megtartott panelbeszélgetés során fedte fel, hogy valóban elkészül az animációs sorozat következő felvonása. A Mindy Kaling által újragondolt Scooby-Doo franchise-ban megismert karakter története – amely egyébként egy R-besorolású széria – mindenki nagy örömére vagy bánatára tovább folytatódik.

További részleteket egyelőre nem árultak el arról, hogy milyen irányba megy tovább a széria, de az biztos, hogy a szinkronszínészek közül Kaling (Velma/Vilma), Constance Wu (Diána) és Sam Richardson (Bozont) visszatérnek, hogy megszólaltassák a közkedvelt Scooby-banda alakjait.

Kövess Minket!



Gamer szótár