Fogadjunk, hogy ennél menőbb gépházat még sosem láttál

Fogadjunk, hogy ennél menőbb gépházat még sosem láttál

Nagyon sok különleges PC-t láttunk már, de ez is az élmezőnybe kerül, az biztos.

Láttunk már számítógépet WC-ben, LEGO-ban vagy épp sportcipőben, de robotban még nem. Ezidáig. Amennyiben valaha is szerettél volna egy olyan egyedi PC-t, amely nemcsak a legjobb alkatrészekkel van felszerelve, hanem a minden anime iránti szeretetedet is megmutatja, akkor ne keress tovább, mert itt van a Machine Origin Battle Mech!

Ez az egyedi PC, amely hatalmas, 67 hüvelyk magas, a Blue Forge Studios, a Starforge Systems és az OTK közös munkája. Egészen elképesztő, körülbelül 2000 órát vett igénybe, mire 3D nyomtatás révén megszületett a végleges verziója. Az OTK Games Expon mutatták be, ahol a nézők közelebbről is megvizsgálhatták a különleges szerkezetet.

Ráadásul ez a mech-ihlette PC nem csak látványra lenyűgöző, de teljesen működőképes is, bármilyen játékot elfuttathatsz vele jelenleg, mert a piacon most elérhető legjobb specifikációkkal van felszerelve. A PC-t egy Intel i9-13900KS processzorral, egy MSI Gaming Trio RTZ 4090 videókártyával, egy MSI z790 Tomahawk alaplappal, 68 GB RAM-mal és egy EKWB márkájú egyedi hűtőrendszerrel látták el. Van azonban vele egy aprócska probléma: nem lehet megvásárolni. Bár a cipős PC-ből kiindulva, ha egyszer piacra is kerül, olyan horror ára lesz, hogy amúgy sem tudják majd sokan megvenni. Amennyiben te mégis szeretnél egy hasonló gépet, a Starforge Systems weboldalán kereshetsz magadnak más alternatívát, de gyorsan kell dönteni, mert a termékeik limitáltak és gyorsan fogynak.

Kövess Minket!



Gamer szótár