Így festenének Hollywood sztárjai, ha hagyományos munkát végeznének

Így festenének Hollywood sztárjai, ha hagyományos munkát végeznének

Nem ez most nem egy új szerepük, tényleg hétköznapi munkásemberként ábrázolt jó néhány hírességet a mesterséges intelligencia.

A legnagyobb sztárokat, akiket a filmvásznon láthatunk, általában mindig csillogás, hatalmas érdeklődés veszi körül, és – legalábbis kívülről mindenképp – úgy tűnik tökéletes életet élnek, valamint azt csinálhatják, amit tényleg igazán szeretnek, illetve amiben a legjobbak. Nem mindig volt ez így egyébként velük sem, hiszen megannyi olyan hollywoodi híresség van, aki a filmes karrierje előtt bizony átlagos munkát végzet és nem feltétlenül ment a legjobban a sora. Kevesen gondolják talán, de például Madonna dolgozott fánksütödébe, azonban olyan rosszul végezte a feladatát, hogy végül elbocsájtották. George Clooneyból pedig a valódi Al Bundy is válhatott volna, hiszen volt idő, amikor női cipőket árult, bár aztán nála tényleg csak egy rövid időszakot ölelt fel ez a mesterség.

Tom Cruise volt pap is, Pierce Brosnan meg tűznyelő és, akkor Brad Pittről már ne is beszéljünk, hiszen ő még mielőtt a vörös szőnyegre léphetett volna dolgozott sofőrként is, azonban a legkülönösebb feladata az El Pollo Loco étterem alkalmazottjaként volt: a cég kabalafigurájának, csirkének öltözve kellett reklámoznia az éttermet.

Mindenesetre az egyre népszerűbb mesterséges intelligenciával is tettek egy próbát, és a segítségével elkészítették 20 híresség fotóját úgy, hogy hétköznapi dolgozóként ábrázolták őket. Így hentestől kezdve, irodai munkavállalón át építőmunkásig minden megtalálható a válogatásban. Kattints a képre a galéria eléréséhez:


Tom Cruise a zöldségesnél
A galériáért kattints a képre!

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár