Nexa visszatért az OG-ba és rácsukta az ajtót degsterre

Nexa visszatért az OG-ba és rácsukta az ajtót degsterre

Két játékos a kispadra került, de új edzőre is szükség lesz az OG-ban a régi kapitány visszatérését követően.

Az OG nagy újjáépítést tervez niko távozása után, méghozzá a fél éven át tartó szabadságáról visszatérő nexa, valamint F1KU körül – írja a HLTV. A szervezet a hír megjelenése után már nem titkolta tovább, hogy degster és NEOFRAG a kispadra kerülnek. Arról azonban nem szóltak, amiről a riportok: degster helyét ugyanis regali fogja átvenni AWP-sként az új csapatban, valamint ruggah is más szerepet kaphat az OG-nál, ezért edzőt is keresnek a háttérben. Regali ingyen igazolhat az OG-ba, miután előző otthona, a Copenhagen Flames csődbe ment a múlthónapban.

Egyelőre nem teljesen tiszta, hogy miért döntött az OG degster lecserélése mellett, hiszen az orosz AWP-s kétségkívül a legjobb és a legkonzisztensebb játékosa volt a csapatnak, számtalan alkalommal egyedül nyert meccseket nekik. Egyesek azt pletykálják, hogy nexával nem jöttek ki, de erről egyelőre semmi kézzelfogható nem jelent meg. A HLTV szerint degster még nem döntötte el, hogy melyik másik csapatban folytatná – érdeklődő biztosan lesz pár. De amennyiben most elviszi valaki őt, annak ára is lesz, mert több mint egy év van még hátra a szerződéséből.

Ami az OG új felállását illeti, egy orosz bennfentes szerint a MOUZ NXT-s Jimpphat, valamint az Into the Breach-csel a Major negyeddöntőjéig jutó CYPHER lehetnek a kirakós utolsó darabjai. De egyelőre ezt senki más nem tudta tőle függetlenül megerősíteni, ezért kezeljük óvatosan az értesülést.

Borítókép: HLTV/brcho&MAKKU

Kövess Minket!



Gamer szótár