Elindult az IEM Katowice utáni cserehullám – Az OG sem bírta ki változás nélkül!

Elindult az IEM Katowice utáni cserehullám – Az OG sem bírta ki változás nélkül!

Nagyon nehéz lesz így a tavaszi szezon az OG-nak, kíváncsian várjuk, hogy mire lesznek képesek.

Kis birtok, nagy birtok, a G2-val nem bírtok! Így gondolta ezt NiKo, huNter, m0NESY, jks és HooXi is, majd fogták magukat és simán megnyerték az IEM Katowice CS:GO versenyét, az év egyik legfontosabb versenyét. Persze a G2-érához kell még pár győzelem, de most éppen azt látjuk, hogy a G2 szinte verhetetlen, kerüljenek szembe bárkivel, ők győztesként hagyják el a szervert.

Nem sikerült mindenkinek ilyen jól a verseny. Több csapat is mélyen az elvárások alatt teljesített és bár nem valószínű, hogy hirtelen mindenki cserélgetésbe kezd, azért már most akad néhány ilyen példa. Az ENCE például lapátra tette valde-ét, most pedig az OG döntött úgy, hogy itt az ideje a változtatásnak. Ők eddigi irányítójukat, Nemanja "nexa" Isakovićot tették kispadra, vagy ahogy ők fogalmaznak, személyes okok miatt nexa elhagyta a csapat kötelékét.

Nexának ez már a második tier1-es csapata, ahol sajnos megbukik mint irányító és őszintén szólva, az utóbbi évek alapján nem is látjuk, hogy hova máshová illene be, feltéve persze, ha ragaszkodni akar eddigi szerepköréhez.

Az biztos, hogy az OG-nak cserélnie kellett, tavaly nyár óta még a középmezőnynek is örültek a tornákon. Így sincsenek azonban könnyű helyzetben. Új irányítót kellene találniuk egy szenvedő csapatba, miközben a versenynaptár pörög, nincs szünet és közeledik a Major is. Egyelőre nincs új taguk, Nikolaj "niko" Kristensen tér vissza ideiglenesen a csapathoz, vele játszanak majd például a BLAST.tv Major zárt selejtezőjében is. Azt nem tudni, hogy ki ragadja majd magához az irányítást nexa nélkül.

Az OG aktuális felállása

  • Shahar "flameZ" Shushan
  • Adam "NEOFRAG" Zouhar
  • Maciej "F1KU" Miklas
  • Abdulkhalik "degster" Gasanov
  • Nikolaj "niko" Kristensen (beugró)
  • Casper "ruggah" Due (edző)

Borítókép: HLTV
OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!