A G2 a világ tetején, torzsiék a top 10-en kívül a HLTV friss rangsora szerint

A G2 a világ tetején, torzsiék a top 10-en kívül a HLTV friss rangsora szerint

Ki hívhatja ki a G2-t, ha még a Heroic sem tudta legyőzni őket? Nos, a jelen rangsor alapján nem sokan, hatalmas a szakadék köztük és a top 10 többi tagja között!

HooXi azt mondta, ha megverik a Heroicot a katowicei döntőben, akkor fogják igazán a világ legjobb csapatának érezni magukat. Nos, megverték őket és tényleg nincsen kérdés! A HLTV friss rangsorán kimaxolták az elérhető 1000 pontot, legközelebbi riválisuk, a már említett dán csapat 240 ponttal van lemaradva tőlük.

A döntősök után újabb szakadék van, de ez már a katowicei eredményekből, teljesítményekből is jól látszott. A Liquid, a FaZe, a NAVI, a Vitality és az Outsiders a top 10 középmezőnyében akkora távolságra vannak egymástól, mint a világ legjobb csapata a második helyezettől. A legnagyobb változások ezúttal a top 10 végén történtek. Búcsúzott a MOUZ és a FURIA, megelőzte őket az OG, a fnatic és nagy meglepetésre a Complexity!

A top 10-en kívülre tekintve a Spirit is javítani tudott a Cloud9 ellenében, az IHC pedig a szervezetük körüli botrány ellenére betört a legjobb 20 közé. Rajtuk kívül érdemes még említetést tenni az elmúlt egy hét egyik nagy sztorijáról, a 9INE-ról, akik minden esély ellenére lejutottak az IEM Brazilra a nyílt selejtezőkről – ezzel együtt a szervezet fennállása óta először törtek be a top 30-ba.

A teljes HLTV top 30

Borítókép: HLTV
OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!