Brozillával indul az új TFT-szezon egyik első versenye

Brozillával indul az új TFT-szezon egyik első versenye

Még alig landolt az új szett, de már itt is van az első verseny.

A Teamfight Tactics legújabb szettje, a Runeterra Reforged, kicsit több mint egy hete került be az éles szerverre. Azóta a játékosok nekiestek a ranked létrának és a meta kezd picit körvonalazódni. Persze egyelőre még semmit sem véstek kőbe, nincsenek egyértelmű OP kompozíciók és egyelőre a legjobb figurák halmaza is relatíve nagy. Pont ezért lesz érdekes ez a hét, hiszen a Riot megindítja a kompetitív köröket. Érkezik a Portal Party, ahol magyar versenyzőért is szoríthatunk.

BROZILLA ott van a nyolc meghívott között, akik június 24-én 16:00-kor (CEST) csapnak majd össze. A verseny öt körből áll, ahol a résztvevők a helyezésük alapján gyűjtik majd a pontokat. Az esemény pedig szeretné a nézőket is bevonni, hiszen most ti dönthetitek el melyik régióba utazzunk. A fordulók elején mindig érkezik majd egy taktikai szünet, ahol a chat szavazhat arról, hogy a játékosok melyik kezdő portálba ugorjanak majd. Szóval irány a közvetítés, hiszen szét lehet trollkodni az egészet. A meccseket a hivatalos Riot TFT csatornákon követhetitek, de persze az egészet BROZILLA is streameli majd.

Kövess Minket!



Gamer szótár


League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.