Sacha Baron Cohen újra el akarja játszani egyik ikonikus karakterét egy folytatásban

Sacha Baron Cohen újra el akarja játszani egyik ikonikus karakterét egy folytatásban

Mit szólnátok egy újabb Ali G produkcióhoz?

Már 2021-ben felröppentek a pletykák, miszerint Sacha Baron Cohen visszatérhet Ali G-ként – és még az is lehet, hogy az MCU-hoz is csatlakozik –, de azóta semmi konkrétumot nem lehetett tudni erről a projektről. Most azonban újra előkerült ez a téma, és nagyon úgy tűnik, hogy tényleg megvalósítja a tervét a bohókás brit színész, humorista, író producer.

Cohen korábban még 2007-ben döntött úgy, hogy nyugdíjazza Ali G-t egy másik híresebb alkotásával, a Borattal együtt, bár azóta utóbbi már kapott egy folytatást, szóval nem lenne meglepő, ha az előbbi esetében is összehozna egy második felvonást. Cohen ráadásul nem is olyan rég Ausztráliában járt és akkor kiderült, hogy valóban ő volt látható egy eseményen Ali G-ként:

„Csak fel akartam lépni a színpadra, és megnézni mi történik, ha Ali G megjelenik a tömegben. Nagyon jó móka volt.” – nyilatkozta egy portálnak Cohen.

Emellett már arról is mesélt több ízben is, hogy szívesen eljátszaná újra a karaktert egy vígjátékban:

„Azért lettem komikus, mert szeretem az embereket, akik nevetnek a vicceimen. Valójában nevetést hallani ritka dolog számomra. A vígjátékok forgatását követően is legalább három hónapot kell várnom, hogy halljam a közönség nevetését.”

A Da Ali G Show eredetileg 2000 és 2004 között futott a Channel 4-en, amiből végül megszületett az Ali G Indahouse című film, bár a 2002-es bemutatóját követően vegyes fogadtatásban részesült. A The Hot Mic podcastjában pedig arról számoltak be, hogy Cohen tényleg ismét Ali G bőrébe bújik, bár azt nem tudni miként folytatódik majd a történet, hiszen sorozatot és filmet is egyaránt elképzelhetőnek tartanak a karakter főszereplésével.

Kövess Minket!



Gamer szótár