Halálosan komoly Musk és Zuckerberg: minden idők legnagyobb ketrecharcában csaphatnak össze

Halálosan komoly Musk és Zuckerberg: minden idők legnagyobb ketrecharcában csaphatnak össze

Még azokat is érdekelheti a két techvezér harca, akik nem szeretik a ketrecharcot.

Ismét összecsap a két techvezér, a Twitter mögött álló Elon Musk és a Facebook atyja, Marc Zuckerberg. A legújabb szájkaratét előbbi kezdte, amikor kiírta egy Twitter-posztban, hogy „én benne vagyok egy ketrecharcban, ha ő is”.

A rajongók elkezdtek egy kicsit aggódni érte, mert Zuckerberg nagy kedvelője a harcművészeteknek, nem meglepő módon nem is ijedt meg a kihívástól és csak annyit válaszolt – stílusosan egy Instagram sztoriban – hogy Musk küldje el neki a helyszínt. Rögtön meg is érkezett a válasz, hogy a Las Vegas-i The Octagon.

Ennek hátterében az áll, hogy Zuckerberg és a Meta vezetése úgy gondolja, hogy szükség lenne egy Twitterre, amit józan ésszel irányítanak és egy milliárdan kényelmesen használják, ennek érdekében pedig a P92 kódnevű terméküket el is indítanák. Ennek hangot is adtak, ami természetesen nem tetszett Musknak és környezetének. A harcuk már csak azért is lenne érdekes, mert Zuckerberg a képzettebb, de fizikai paraméterei Muskot hozzák előnybe.

Persze sokan tartanak attól, hogy végül egyik vagy másik fél visszakozik, de az UFC elnöke, Dana White egy videóban elmondta, hogy beszélt az érintettekkel, akik halálosan komolyan gondolják az egészet. Ez persze nem csak azok érdeklődését keltheti fel, akik szeretik a ketrecharcot vagy a küzdősportokat, hanem szinte mindenkit, hiszen nem mindennap láthatunk két milliárdost verekedni. White konkrétan azt mondta, hogy ez a meccs minden idők legnagyobb összecsapása lenne. Minden nézői rekordot megdönthetne, elképesztő mennyiségű pénzt termelhetne, amelyet aztán jótékony célokra fordíthatnának.

Kövess Minket!



Gamer szótár