Van, amiben az élőszereplős One Piece sorozat máris túlszárnyalja a Trónok harcát!

Van, amiben az élőszereplős One Piece sorozat máris túlszárnyalja a Trónok harcát!

Drágának drága lesz, de vajon minőségi is?

Néhány napja mutatkozott be a Netflix-féle élőszereplős One Piece sorozat első előzetese, ami nem aratott osztatlan sikert. Az eredeti széria rajongói bár tárt karokkal fogadták, az első előzetes nem győzte meg őket, hogy az nem lesz egy Cowboy Bebop-féle óriási bukta. Persze egyelőre egy alig több, mint másdél perces videót láttunk csak, hamari lenne még elítélni a sorozatot, de azért a legtöbben óvatosan közelítenek felé.

Augusztus 31-én érkezik majd a 8 részes első évad, ami egy valamivel semmiképp sem finomkodik, a pénzzel. Az évad 150 millió dollárból készül a Netflixnél vagyis epizódonként több, mint 18 millió dollárra rúg a One Piece költségvetése. Ezzel nem csak a Netflix egyik legdrágább sorozata lehet valaha, de olyan szériákat is megelőzhet, mint a Game of Thrones vagy a The Mandalorian, amiknek egyes epizódja körülbelül 15 millió dollárba kerültek.

Ez persze közel sem garancia a minőségre. Lehet egy show drága, de ha nem nyeri a One Piece rajongók tetszését, akkor a Netflix ismét az ablakon dobálja majd ki a pénzt. Augusztus 31-én kiderül!

Ezt láttad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár