Testvérpár közül kerülhet ki a következő Lex Luthor a Superman: Legacyban

Testvérpár közül kerülhet ki a következő Lex Luthor a Superman: Legacyban

Lassan végre kiderülhet pontosan, hogy kik lesznek a következő Superman film legfontosabb szereplői.

Egyfelől biztosan sokan lennének James Gunn helyébe, hiszen a DCU első számú embereként valószínűleg jó dolga, másfelől viszont, nagyon nem megy a DC filmes univerzumának a szekere, tehát nem lehet egyszerű most az élete. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a mostanában mozikba küldött Flash – A Villám (The Flash), miután az ajnározásokat követően még sem sikerült túl jóra. Egyesek szerint a CGI pocsék, mások a történetet kifogásolják, de olyanok is vannak, akik már a sokadik szuperhősös produkciókból nem kérnek – és valljuk be van némi igazuk, hiszen az elmúlt másfél évtizedben több tucat ilyen alkotás készült. A második hétvégére Villám már nagyon gyéren szerepelt ezek miatt a pénztáraknál, ezért jó kérdés, hogy vajon van-e visszaút Gunnék számára?

Feltételezhetően az egyik utolsó bástyája a DCU-nak az új Superman film. Gunn éppen ezért saját maga írta a forgatókönyvet és a rendezést is magára vállalta – A galaxis őrzői 3 esetében például visszahozta rajongók egy részénél az MCU-ba vetett hitet –, illetve arról is több ízben beszámol a nagyközönségnek, hogy miként haladnak a castinggal. Arról már korábban szó esett, hogy 3 párosra korlátozódott a meghallgatás Superman (Clark Kent) és Lois Lane kapcsán, de most néhány további részlet is kiderült.

Ez pedig még nem minden, ugyanis egyes források már azt is tudni vélik, hogy Lex Luthor is szerepet kaphat az új filmben és már ehhez is kinézte magának a színészeket Gunn. A rendező listáján ott van a testvérpár Alexander és Bill Skarsgard, akik potenciálisan eljátszhatják majd Superman legendás ellenségét.

Ráadásul további szuperhősök is feltűnnek majd a filmben, akikhez szintén meg kell találni az arcokat, hiszen az új történet szerint Superman egy olyan világba csatlakozik, ahol már léteznek szuperhősök. Ez a folyamat pedig fel fog gyorsulni a hetekben, mert Gunn szeretné, ha a Superman: Legacy forgatása már 2024 elején elindulhatna és akkor gond nélkül bemutathatnák a filmet a 2025. július 11-én.

Kövess Minket!



Gamer szótár