6 színésznek maradt esélye az új Superman film főszerepeire

6 színésznek maradt esélye az új Superman film főszerepeire

A Superman: Legacy kapcsán James Gunn jelenleg három különböző "színészpárt" tesztel Clark Kent és Lois Lane szerepeire.

James Gunn A galaxis őrzőivel egy nagyszerű trilógiát tett le az asztalra, legalábbis sok rajongó szerint. Van tehát tapasztalata a szuperhős filmekkel, viszont most minden eddiginél nagyobb fába vágta fejszéjét, hiszen a vergődő DCU-ba kellene valamilyen módon életet lehelni. Miután Peter Safrannal megreformálták a következő évekre vonatkozó menetrendet, magára vállalta a Superman: Legacy film forgatókönyvét és rendezését. Előbbi kész, utóbbi pedig azzal vette kezdetét, hogy nekilátott a castingnak.

Jelenleg ott tart a dolog, hogy három potenciális páros maradt a főszerepekre, így hát közülük kerülhet ki a következő Clark Kent és Lois Lane. A The Witcherhez hasonlóan egyébként itt is maradt egy nagy űr, hiszen az előző Superman az a közkedvelt Henry Cavill volt, akit Geraltként is nagyon megszerettek és a Black Adam végén is feltűnt, mégsem folytathatja szuperhősként jelenleg a pályafutását. Gunn elmondása szerint már csak azért sem, mert az új film a karakter újragondolása lesz és ezért egy fiatalabb színészt képzelt el a főszereplő megformálására.

A hírek szerint James Gunn 6 személyre szűkítette azon nevek listáját, akik végül a befutók lehetnek. A hat személy pedig nem más, mint Nicholas Hoult, David Corenswet és Tom Brittney, akik Clark Kent, illetve Emma Mackey, Phoebe Dynevor és Rachel Brosnahan, akik Lois Lane szerepére pályázhatnak.

A hölgyek közül mindannyian jól ismertek, hiszen népszerű televíziós sorozatokban játszanak fontos szerepeket. Brosnahan A káprázatos Mrs. Maisel címszereplőjét alakította 6 éven keresztül és ezért Emmy-díjat is nyert. Dynevor a Bridgerton 1. évadában tűnt fel, mint Daphne Bridgerton, Emma Mackey pedig Maeve-et alakította Szexoktatás első három évadában. Emellett a tavalyi Halál a Níluson című krimiben és az idei Barbie-filmben is benne van.

Ami a címszereplőre esélyes személyeket illeti, Hoult valószínűleg a legismertebb hármuk közül. Legutóbb Nicolas Cage Drakulája ellen fordult a Renfield című filmben. Emellett több nagy franchise-ban is feltűnt már, többek között Beastet alakította az X-Men-filmek előzményfilmjeiben és Nuxot a Mad Max: A harag útjában.

Corenswet inkább erős mellékszerepeiről ismerhetjük, többek között ő volt a vetítőművésza a Pearl és River A politikus című filmjében. Brittney ezzel szemben a Grantchesterben nyolc szezonon át megszemélyesített karakteréről vésődhetett az emlékezetünkbe. Kattints a képre a galéria megtekintéséhez, ahol megmutatjuk kik maradtak még versenyben a Superman Legacy főszerepeire:


Nicholas Hoult

Borítókép forrása: ign.com

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár