Tradicionális módszerrel bünteti a Mortal Kombat 1 a meccsek elhagyóit

Tradicionális módszerrel bünteti a Mortal Kombat 1 a meccsek elhagyóit

Ne legyetek hisztisek és játsszátok végig a meccseket akkor is, ha éppen elvernek titeket.

Szeptember 19-én érkezik a Mortal Kombat-széria legújabb felvonása, az MK1, ami egy egészen új idővonalat, így egészen új sztorikat teremt majd a már jól ismert világban. Persze visszatérnek majd a már jól ismert karakterek, de azok eredettörténete és egymáshoz kapcsolódó viszonyaik teljesen megváltozhatnak. Nagyon úgy tűnik például, hogy Scorpion és Sub-Zero ezúttal egymás oldalán harcol majd és nem egymás ellen.

Ugyancsak ismerős funkció lesz az a büntetési rendszer is, amivel a rage quitelőket, azaz a dühükben random kilépőket büntetik majd, hiszen nincs is annál idegesítőbb, mint amikor az ellenfél annyival sem tisztel meg, hogy végig játssza a meccset, hanem inkább fogja magát és kilép a meccsből.

Bizony, az MK1-ben is lesz Quitality, méghozzá új! Az MK X-ben a kilépő karakterek feje felrobbant, az MK11-ben egy óriási szikla nyársalta fel őket, az MK 1-ben pedig, ha valaki kilép egy meccsből, annak karaktere kitöri a saját nyakát.

Erre már láttunk a hétvégén tartott stresszteszt alatt is, ahol még csak a PS-es és Xboxos játékosok tesztelhették a játékot, de úgy tűnik, vannak, akik már így sem bírták elviselni, ha más elveri őket.


MINDEN EDDIGINÉL BRUTÁLISABBNAK ÉS IZGALMASABBNAK ÍGÉRKEZIK AZ ÚJ MORTAL KOMBAT! HA ÉRDEKEL A MORTAL KOMBAT 1, MEGTALÁLOD A KONZOLVILÁG KÍNÁLATÁBAN!

Ezt láttad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár