Ekkor lesznek az első CS2 Major nyílt selejtezői

Ekkor lesznek az első CS2 Major nyílt selejtezői

Az RMR-ek után a nyílt és a zárt online selejtezők dátumait is leleplezte a PGL.

Szépen, lassan, de csak jön a CS2. Ezt pedig mi sem jelzi jobban, hogy a PGL folyamatosan tervezi az első Majorét az új játékban. Két héttel ezelőtt már bejelentették, hogy februárban és márciusban lesznek a koppenhágai CS2 Major RMR-jei. A héten elindult a jegyértékesítés a 2024-es rendezvényre. Ma délelőtt pedig azt is tisztázták végre, hogy mikor lesznek az online selejtezők.

Mint azt az RMR-ek kapcsán írtuk, három (technikailag négy) nagy, regionális LAN selejtező verseny lesz 2024. február 14. és március 4. között, méghozzá egymás után szépen sorban. A küzdelmek Európában indulnak, ahol természetesen két RMR lesz, majd jönnek az ázsiai és az amerikai kiadások. Miután ezek véget érnek, két hete lesz a csapatoknak testileg és lelkileg felkészülni a koppenhágai Majorre.

De még mielőtt ezekre sor kerülne, természetesen azt is le kell rendezni, hogy kik csatlakozhatnak az RMR-eken a párizsi Major alapján meghívott csapatokhoz. Erre szolgálnak majd a januári nyílt és zárt selejtezők, amelyeken lényegében bárki indulhat, aki csak szeretne. Tehát ez egy remek lehetőség az amatőröknek is, hiszen még az új játék elején beverekedhetik magukat a legjobbak közé. Akik pedig nem terveznek játszani a selejtezőkön, szintén örülhetnek valaminek: ezek szerint legkésőbb 2024. január 8-ig meg fog jelenni a Counter-Strike 2!

EURÓPAI DÁTUMOK

Nyílt selejtezők
#1 2024. Január 8-9.
#2 2024. Január 10-11.
#3 2024. Január 12-13.
#4 2024. Január 14-15.

Zárt selejtezők
2024. Január 18-20.

Helyosztó
2024. Január 21.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár