Csak egy MCU sorozat nyitott rosszabbul a Titkos Inváziónál

Csak egy MCU sorozat nyitott rosszabbul a Titkos Inváziónál

Elég gyászos képet fest a sorozatról az első kimutatás.

Hiába tért vissza Nick Furyként Samuel L. Jackson, a Titkos Invázió premiere nem úgy sült el, ahogyan azt a Disney+ gondolta. Az első adatok alapján ugyanis az derült ki, hogy a második leggyengébb nyitányt produkálta a széria az MCU sorozat között.

Ezeket olvastad már?

A Skrull-lázadók évek óta húzódtak már meg az árnyékban, és most készen állnak arra, hogy rettegést és fájdalmat okozzanak a Föld lakóinak, miután meg akarják maguknak kaparintani a bolygót a saját új világuk megteremtése céljából. A Marvel Studios "eseménysorozatnak" nevezte a produkciót, de már a premier előtti vetítéseket követő első kritikák sem arról számoltak be, hogy beváltotta volna a hozzáfűzött reményeket.

Az első epizód nézettségi adatai pedig még elkeserítőbb képet mutatnak a mindössze 6 epizódra tervezett első évadból. Az eddig MCU szériák közül ugyanis egyedül a Ms. Marvelt sikerült megelőznie, de az egymilliós határt még így sem tudta elérni.

A Samba TV információi szerint az Egyesült Államokban a széria bemutatását követő első öt napban mindössze 994 000 nézték meg az első epizódot. Ez messze elmarad a várt eredményektől, de még meglepőbb, hogy a legtöbb MCU-s sorozatra sokkal többen voltak kíváncsiak – kivéve egyet ugyebár:

  1. Loki - 2.5 millió
  2. Moon Knight - 1.8 millió
  3. The Falcon and the Winter Soldier - 1.8 millió
  4. WandaVision - 1.6 millió
  5. Hawkeye - 1.5 millió
  6. She-Hulk - 1.5 millió
  7. Secret Invasion - 994,000
  8. Ms. Marvel - 775,000

Kövess Minket!



Gamer szótár