Meglepően jól fest Dwayne Johnson Kratosként az AI szerint

Meglepően jól fest Dwayne Johnson Kratosként az AI szerint

Miközben már az is kiderült, hogy vajon A Sziklának van-e esélye eljátszani az istenek gyilkosát a sorozatban.

Januárban tett nyilatkozatával nagyot robbantott Dwayne "The Rock" Johnson, mikor arról számolt be, hogy bekerült egy videójátékos projektbe:

„Az egyik legnagyobb, legdurvább játékot fogjuk a képernyőre vinni – olyat, amivel évekig játszottam.”

Ezeket olvastad már?

Természetesen rögtön elindultak a pletykák, hogy vajon melyik címről lehet szó, majd miután hírek érkeztek a God of War sorozat előkészületeiről, egyre többen összerakták a képet. Félhivatalos információk szerint pedig a rendezők A Sziklát szeretnék Kratosnak, de ezt a napokban úgy tűnik megcáfolták. A pletyka futótűzszerű terjedésére Cory Barlog kijelentette, hogy szó szerint ő soha nem hallott erről semmit. Ez alapján tehát valószínűleg nem A Szikla alakítja majd Kratost a sorozatban, bár azt ne felejtsük el, hogyha igaz is lenne ez a szóbeszéd, akkor sem erősítette volna meg Cory ezt a dolgot, hiszen nem lenne célja idő előtt egy ilyen infót hivatalossá tenni. Elképzelhető, hogy a lehető legtovább titokban tartják majd, hogy ki játszhatja el a franchise-ból készülő adaptáció főszereplőjét, mivel Kratos castingja a készítők egyik legnehezebb feladata lesz, hiszen ez a karakter a PlayStation egyik legikonikusabb figurájává vált az évek során.

Mindenesetre ez nem állítja meg a rajongókat, mivel vannak sokan olyanok, akik szívesen látnák Johnsont a God of War főszereplőjeként, ezért a mostanában népszer mesterséges intelligencia által vezérelt programot használva elkészítettek néhány elég menő képet. Így festene tehát az AI szerint Dwayne Johnson Kratos bőrébe bújva:


Kattints a képre a galéria eléréséhez!

A sorozatra ugyan még várni kell, de ha esetleg újra elővennéd a játékot, akkor a 2018-as, PC-re is megjelent God of War kapcsán érdemes lehet megvárni az augusztust, ugyanis egy ingyenesen elérhető, pazar szinkron is érkezik hozzá!

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár