SISU: Már a mozikban a világháborús John Wick

SISU: Már a mozikban a világháborús John Wick

Jöhet a világháborús John Wick?

A John Wick filmek tökéletesen példázzák, hogy még manapság is lehet egyszerű, mégis sokszínű és izgalmas akciófilmet gyártani. Nem kell hozzá világmegváltó sztori, sem pedig dzsungelben rohangáló óriás hupikék törpikék, kell egy jó akcióhős, például Keanue Reeves, kell néhány fegyver és egy egyszerű indok, hogy a karakter elsüsse azokat. BUMM! Kész is a tökéletes akció film.

A John Wick 4. része idén tavasszal lőtte be magát a mozikba, ahol a kritika és a nézők is jól fogadták, a film szépen sorban döntötte a rekordokat és sokakat ráébresztett, hogy a színtiszta akciófilmek még manapság is megállják a helyüket.

Ezeket olvastad már?

John Wick karaktere mára akkorává nőtt, hogy már másolják is azt. Ami nem bűn, sőt! Ha úgy teszik, ahogy a SISU tette, még örülünk is neki. A mai naptól ugyanis már a magyar mozikban is nézhető a SISU, amit legegyszerűbben úgy lehetne összefoglalni, hogy ez a film a világháborús John Wick! A film szinopszisa így foglalja össze a SISUt:

Aati a kutyájával és a lovával él a végtelen pusztaságban: aranyásó. Amikor végre óriási aranyrögöket talál, az is csak azt bizonyítja, hogy nincs szerencséje. Hiszen a felperzselt Lappföldön van, az idő 1944, a környéken mindenütt aknák várják áldozataikat, és a visszavonuló, barbár náci hordák már csak rabolni és gyilkolni akarnak.

Ő mégis elindul a város felé. Viszi magával az aranyát. És akárhányan vadásznak rá, akárhányféleképpen próbálják lelőni, felrobbantani, agyonverni, vízbe fojtani, felakasztani vagy széttépni, nem hajlandó meghalni. Akár egy hadsereggel is szembeszáll.

Az előzetes alapján pedig pontosan tudjuk mire kell számítanunk, brutális akciókra és véget nem érő fegyverropogásra! A SISU június 29-től, azaz a mai naptól látható a mozikban.

Kövess Minket!



Gamer szótár