Kiszivárgott felvételen a Battlefield készítőinek free-to-play játéka

Kiszivárgott felvételen a Battlefield készítőinek free-to-play játéka

A streamert nem különösebben érdekelte a titoktartási szerződés.

Egyelőre nagyon ígéretes az Embark Studios minden projektje. A The Finals jelenik majd meg előbb, amelyről mi is azt írtuk, hogy a veterán Battlefield-fejlesztők jobb játékot csinálnak, mint maga a Battlefield. Azonban nem ezen kezdtek el először dolgozni, hanem az időközben elcsúsztatott ARC Raidersen. Amelyen azóta is javában munkálkodnak, zárt bétatesztet is tartottak, aminél azonban előfordult egy kisebb malőr.

Ugyanis, annak ellenére, hogy a zárt béta szigorú titoktartási szerződés alatt áll, egy streamer kiszivárogtatta a játékmenetet az interneten, rengeteg részletet felfedve. Ugyan a Twitches tartalomgyártó, 'Jacizockt' eredeti VOD-ját már eltávolították, de egy 'Player 2' nevű YouTuber feltöltött néhány felvételt a videómegosztó portálra, ezt az 5 perces összegzést a cikk végén ti is megnézhetitek.

Ezeket olvastad már?

Bár mi magunk még nem játszottunk a játékkal, a látottak eddig igen meggyőzőek, és úgy tűnik az Embark Studios tudja, mit csinál, ha egy extrakciós lövöldéről van szó. Azonban ennyi információból az még nem egyértelmű, hogy ez elég lesz-e ahhoz, hogy kitűnjenek a tömegből.

A hivatalos leírás szerint az ARC Raiders „egy közelgő, ingyenesen játszható, harmadik személyű, PvPvE extraction shooter, amely egy halálos jövőbeli Földön játszódik, amelyet egy ARC nevű rejtélyes, gépesített fenyegetés pusztít.”

Megjelenési dátumot még egyelőre nem jelentettek be, de eredetileg tavaly szánták a piacra, így még az sem kizárható, hogy 2023-ban megérkezik. Ami a platformokat illeti, azt tudjuk, hogy PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X|S-re jelenik meg.

Kövess Minket!



Gamer szótár